AMV-cursus bij Harmonie Manderen

Nieuws

MAARN - De cursus Algemene Muzikale Vorming start op dinsdag 10 september voor de derde keer. De cursus AMV is bedoeld voor diegenen, die nog te jong zijn om al met lessen op een instrument te beginnen. Leerlingen van groep 4, 5 en 6 van de basisschool leren in deze cursus van 25 lessen spelenderwijs noten lezen en blokfluit spelen. Ook wordt er veel gezongen en gemusiceerd op klein slagwerk. Voorkennis is niet nodig. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. (info: www.manderen.nl of yvonnebaljeu@planet.nl)

Na deze AMV-cursus kunnen de leerlingen doorstromen naar een instrument. De lessen hierop worden verzorgd door bevoegde docenten. In deze lessen worden de leerlingen voorbereid op het behalen van KNFM-diploma's.

Op woensdag 4 september zijn bij Harmonie Manderen de orkestrepetities weer gestart. Er wordt vanaf 20.00 uur gerepeteerd in het clubgebouw aan de Buurtsteeg nummer 9a (achter de gebouwen van SVMM).

Iedereen, die belangstelling heeft om een instrument te leren bespelen of al een instrument op een redelijk niveau bespeelt, is op woensdagavond van harte welkom om kennis te komen maken. Er is nog plaats voor alle blaasinstrumenten.

Voor meer informatie kan men terecht op de website: www.manderen.nl of via e-mail: info@manderen.nl of telefoon: 0343-442873 (Marga Jansen).

advertentie
Afbeelding
Bommetje in Bosbad Leersum een spetterend succes 20 uur geleden
Afbeelding
Bestuurder loopt brandwonden op bij camperbrand in Maarn 4 jul, 20:45
Afbeelding
Trudie van Haaster wint de Hans Nijhof kunstprijs 2022 4 jul, 11:16
PREMIUM
Afbeelding
Flip Buurmeijer schrijft boek over mannen en hun hobby 4 jul, 07:20
Afbeelding
Bridgedocent Simon de Wijs van Bridgewijs wint Europese titel 4 jul, 07:14
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 3 jul, 14:55
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen 3 jul, 07:30