AMV-cursus bij Harmonie Manderen

Nieuws

MAARN - De cursus Algemene Muzikale Vorming start op dinsdag 10 september voor de derde keer. De cursus AMV is bedoeld voor diegenen, die nog te jong zijn om al met lessen op een instrument te beginnen. Leerlingen van groep 4, 5 en 6 van de basisschool leren in deze cursus van 25 lessen spelenderwijs noten lezen en blokfluit spelen. Ook wordt er veel gezongen en gemusiceerd op klein slagwerk. Voorkennis is niet nodig. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. (info: www.manderen.nl of yvonnebaljeu@planet.nl)

Na deze AMV-cursus kunnen de leerlingen doorstromen naar een instrument. De lessen hierop worden verzorgd door bevoegde docenten. In deze lessen worden de leerlingen voorbereid op het behalen van KNFM-diploma's.

Op woensdag 4 september zijn bij Harmonie Manderen de orkestrepetities weer gestart. Er wordt vanaf 20.00 uur gerepeteerd in het clubgebouw aan de Buurtsteeg nummer 9a (achter de gebouwen van SVMM).

Iedereen, die belangstelling heeft om een instrument te leren bespelen of al een instrument op een redelijk niveau bespeelt, is op woensdagavond van harte welkom om kennis te komen maken. Er is nog plaats voor alle blaasinstrumenten.

Voor meer informatie kan men terecht op de website: www.manderen.nl of via e-mail: info@manderen.nl of telefoon: 0343-442873 (Marga Jansen).

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Feestelijk 70e Bloemencorso in Leersum: ‘Prachtig dat we dit weer meemaken’ 9 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (2): ‘Het brengt extra uitdagingen met zich mee’ 11 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Een moment voor een monument: De lange historie van het veer 13 aug, 07:30
Afbeelding
Lezing over het leven en de werken van Mondriaan in het Torenlaan Theater 12 aug, 17:35
PREMIUM
Afbeelding
Aldi vangt bot bij rechter: Bouwplan voor de Appelgaard op dood spoor 12 aug, 07:32
PREMIUM
Afbeelding
Subsidie voor bridgeles bij ABCD: ‘We willen mensen uit hun isolement halen’ 12 aug, 07:30
Afbeelding
Aangepaste dienstregeling tijdens Vuelta 11 aug, 16:47