Heuvelrug Corso Bridgedrive groot succes

26 augustus 2013 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - In Restaurant d'Arthuizen in Leersum vond zaterdag 24 augustus de 28ste editie van de Heuvelrug Corso Bridgesdrive plaats.

176 Bridgers (88 paren) hadden zich dit jaar ingeschreven en dit was een deelname die hoger lag dan verwacht. Om 09.45 uur werd de drive door de voorzitter van Larsheim Bridge, Nelly Steeman, geopend.

Onder leiding van bondsarbiter Jan Peter Pals werd de ochtendzitting op basis van topintegraal gespeeld waarbij via loting tot een indeling werd gekomen. Na een uitgebreide lunch werd in de middag de finale gespeeld in zes lijnen (plaatsing naar aanleiding van de ochtendzitting) over 6 ronden van 3 spellen.

Dankzij Sola en in verband met het 50-jarig jubileum van Larsheim Bridge, was er voor iedereen een blijvende herinnering aan deze dag in de vorm van 6 longdrinklepels met hierin gegraveerd '2013 Bridgeclub Larsheim 50 jaar'.

Dit jubileum was tevens aanleiding voor de commissie om Bert Gerritsen, eigenaar van Sola, met een bloemetje te bedanken voor hun jarenlange hoofdsponsorschap.

Om circa 17.00 uur was bekend wie de verschillende dagprijzen en de twee wisselbekers (voor de overallwinnaar en het beste Larsheimpaar) hadden gewonnen.

De vele positieve reacties, het landelijke deelnemersveld en het gezellige After-Bridge-Dinner, toonden opnieuw aan dat de Heuvelrug Corsodrive als bridge- en gezelligheidsevenement een vaste plaats heeft veroverd binnen de grotere activiteiten die jaarlijks in de gemeente Utrechtse Heuvelrug worden gehouden.

Voor de commissie dus alle reden zaterdag 23 augustus 2014 voor de 29e keer een Heuvelrug Corsodrive te organiseren.

Meer info: www.larsheimbridgeleersum.nl/heuvelrugcorsodrive of mail naar: heuvelrug-corsodrive@larsheim.nl

advertentie
advertentie