Unieke combinatielessen Hatha yoga en meditatie

26 augustus 2013 om 00:00 Nieuws

DOORN - Yogacentrum Heuvelrug start vanaf maandag 2 september met nieuwe cursussen yoga en meditatie in Doorn. De lessen zijn geschikt voor beginners en voor gevorderden.

De lessen omvatten lichaamshoudingen, ademhalingsoefeningen, meditatie en ontspanning. Het lichaam wordt krachtiger en soepeler. Klachten verminderen. De houding verbetert en de geest komt tot rust. Yoga en meditatie vormen een krachtig tegenwicht tegen het drukke bestaan.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat mensen die regelmatig mediteren o.a. minder risico lopen op hart- en vaatziekten. Ook is aangetoond dat Yoga hormoonspiegels positief beïnvloedt en de gezondheid op vele manieren bevordert.

Lestijden: maandagavond van 20.15 tot 21.30 uur hatha yoga met meditatie. Donderdagavond van 20.15 tot 21.30 uur hatha yoga met meditatie. Locatie: Kortenburglaan 24, Doorn. Kosten: € 10,- per les. Inschrijving gaat per periode.

Bel voor een vrijblijvende proefles of inlichtingen Harry Bisschop tel.nr.: 06 2366 9494. mee info: www.yogacentrumheuvelrug.nl.

advertentie
advertentie