SVL bekert voor Amstelcup

19 augustus 2013 om 00:00 Nieuws

LANGBROEK - SVLmoet woensdag 28 augustus voor de landelijke bekerfinale aantreden tegen hoofdklasser E(mma) H(oensbroek) C(ombinatie) Heuts (de sponsor uit Hoensbroek). De trainer is een bekende, Ole Tobiassen.

Omdat SVL met de district beker het afgelopen seizoen tot de laatste 4 was doorgedrongen mogen ze nu, buiten de districtbeker om, ook meestrijden voor de landelijke Amstelcup. Bij de loting daarvoor in Zeist haalde Sarota van de Fc.Utrecht SVL als eerste uit de koker. Dit betekende mooi een thuiswedstrijd voor de Langbroekers. EHC/Heuts werd onze tegenstander.

Na de eerste ronde, waarin 48 teams waren ingedeeld , werd er ook geloot voor de volgende ronde, waarin de betaalde clubs (o.a.Utrecht, Feijenoord en Ajax en ook Jupiler teams) werden ingevoegd . Sarote haalde daarbij Eindhoven voor de winnaar van SVL-EHC uit de koker. Als een betaalde vereniging een amateurvereniging loot heeft de betalende altijd een uitwedstrijd, dat is dan een mooie meevaller voor de amateurs die dan hun supporters een mooie match aan kunnen bieden. SVL speelt woensdag vanaf 20.00 uur.

advertentie
advertentie