Tweede Ideeënfair in Maarsbergen

19 augustus 2013 om 00:00 Nieuws

MAARSBERGEN - Voor de tweede keer wordt de Ideeënfair in de Weistaar te Maarsbergen georganiseerd.

De fair wordt gehouden op woensdag 25 september van 11.00 tot 18.00 uur en is de plek voor zowel volwassenen als kinderen om de zintuigen te prikkelen: om te kijken, te proeven, te ontdekken en om dingen te doen. Alle 42 deelnemers zijn kleine ondernemers uit de regio Utrechtse Heuvelrug e.o.

Allemaal mensen die ondernemer zijn geworden om een speciale wending aan hun hobby te geven. Ze zijn gemotiveerd en creatief. Op de fair vinden bezoekers een verscheidenheid aan workshoppresentaties: o.a. kaarsen maken, breien, vilten, haken, schilderen, groendecoraties, glas graveren en sieraden maken. Er zullen allerlei producten worden verkocht: tassen, kinderkleding, sjaals, houten speelgoed, kinderboeken, accessoires voor binnen en buiten, sieraden, schilderijen, kussens, kaarten.

Er worden enthousiaste adviezen gegeven over huid- en lichaamsverzorging en huishoudelijke hulpjes en bezoekers kunnen een massage krijgen. Verder kan men proeven van Franse delicatessen en chocolade. Kinderen kunnen een workshop ontbijtbordje beschilderen volgen, een kaarsje maken of een wikkelarmband. Grabbelen, spelletjes doen en schminken en een professionele fotoshoot in de studio.

Toegang: gratis. Meer info: www.ideeenfair.nl

advertentie
advertentie