Kinderen voor één dag circusartiest

Nieuws

DOORN - Ruim 500 kinderen sluiten dinsdag 27 en donderdag 29 augustus de zomervakantie af met een circusdag, georganiseerd door KMN Kind & Co.

Alle kinderen van de BSO's locaties in en rondom Zeist en Doorn van KMN Kind & Co konden zich opgeven om voor één dag circusartiest te zijn. De circusdag wordt spectaculair afgesloten met een circusvoorstelling waarin de kinderen hun kunsten presenteren.

Dinsdag worden ruim 200 kinderen opgeleid tot circusartiesten op het terrein van VV Jonathan. De tweede dag zal plaatsvinden op VV Jonathan en BSO Heldenhonk, hier doen ruim 300 kinderen aan mee.

De dag wordt begeleid door Circus Rotje Knor en Tadaa. Zij zijn gespecialiseerd in het geven van circuslessen en willen doormiddel van het circusspel een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen. De kinderen maken kennis met verschillende circusonderdelen en mogen aan het eind van de dag hun favoriete onderdeel presenteren in een echte circusshow voor ouders, broertjes en zusjes. De voorstelling van Circus & Co begint om 17.00 uur.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Droogte geselt museumpark Huis Doorn 12 uur geleden
Afbeelding
Cultuur snuiven tijdens Kastelentocht van De Stichtse Aanspanning 16 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (1): ‘Buitenplaatsen zijn vaak zelfvoorzienend’ 7 aug, 07:30
Afbeelding
Maarnse Marion Buijink exposeert in het Rietveldpaviljoen 6 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Amerongen in teken van Vuelta 5 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Barbara Brouwer stopt met goud als international: ‘Op het hoogtepunt gestopt’ 4 aug, 07:30
Afbeelding
Veiligheidsregio: ‘Verhoogd risico op natuurbrand’ 3 aug, 18:04