Kinderen voor één dag circusartiest

Nieuws

DOORN - Ruim 500 kinderen sluiten dinsdag 27 en donderdag 29 augustus de zomervakantie af met een circusdag, georganiseerd door KMN Kind & Co.

Alle kinderen van de BSO's locaties in en rondom Zeist en Doorn van KMN Kind & Co konden zich opgeven om voor één dag circusartiest te zijn. De circusdag wordt spectaculair afgesloten met een circusvoorstelling waarin de kinderen hun kunsten presenteren.

Dinsdag worden ruim 200 kinderen opgeleid tot circusartiesten op het terrein van VV Jonathan. De tweede dag zal plaatsvinden op VV Jonathan en BSO Heldenhonk, hier doen ruim 300 kinderen aan mee.

De dag wordt begeleid door Circus Rotje Knor en Tadaa. Zij zijn gespecialiseerd in het geven van circuslessen en willen doormiddel van het circusspel een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen. De kinderen maken kennis met verschillende circusonderdelen en mogen aan het eind van de dag hun favoriete onderdeel presenteren in een echte circusshow voor ouders, broertjes en zusjes. De voorstelling van Circus & Co begint om 17.00 uur.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 16 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 17 uur geleden
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 19 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 23 uur geleden
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 16 aug, 11:01
Afbeelding
Nazomerconcerten in park van Huis Doorn 15 aug, 16:52