Tweede internationale endurancewedstrijd in Leersum

Nieuws

LEERSUM - Tijdens het weekend van vrijdag 23 tot en met zondag 25 augustus 2013 staat het 'Leersumse Veld' voor de tweede maal in het teken van de internationale endurancesport. De eerste editie van CEI Leersum krijgt dit jaar een vervolg.

Internationale Endurancewedstrijd

Voor de tweede maal wordt in de bossen van Leersum een internationale endurancewedstrijd georganiseerd. De afstanden die worden verreden zijn 90 kilometer, 120 kilometer en 160 kilometer. Er hebben zich al veel buitenlandse combinaties aangemeld uit diverse Europese landen, waaronder Engeland, België, Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Estland, Denemarken, Frankrijk en Polen.

De start, finish en veterinaire controles vinden plaats bij stal/partycentrum 't Leersumse Veld. Op dit terrein is drie dagen lang van alles te beleven. Vanaf de start gaan de routes de bossen van de Utrechtse Heuvelrug in en loopt de route door tot Elst en Veenendaal. Het parcours gaat dus door de prachtige bossen van Leersum en de heuvels van de Utrechtse Heuvelrug.

Organisatie

De organisatie is in handen van Stichting Endurance Alive. Zij organiseert activiteiten met als doel het bevorderen van (kennis van) de endurancesport. Het organiseren van deze evenementen kan niet zonder een flink aantal vrijwilligers. Wie het leuk vindt om tijdens deze dagen te helpen, kan dit kenbaar maken door een mail te sturen naar HTUendurancealive@gmail.comUTH. Ook zoekt Endurance Alive nog sponsoren voor haar activiteiten.

Alle informatie over de verschillende activiteiten, vraagprogramma's, inschrijving en overnachting zijn te vinden op de website van Stichting Endurance Alive: www.endurancealive.nl.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Flip Buurmeijer schrijft boek over mannen en hun hobby 10 minuten geleden
Afbeelding
Bridgedocent Simon de Wijs van Bridgewijs wint Europese titel 16 minuten geleden
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 16 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen gisteren
PREMIUM
Afbeelding
Anne Laros maakt winnend ontwerp van monument valwind Leersum 2 jul, 13:52
PREMIUM
Afbeelding
Bewoners Doornse Vossensteinsteeg zijn verkeersoverlast beu 2 jul, 10:29
PREMIUM
Afbeelding
Siepie Roorda vijftig jaar lid van Aurora: ‘Veel veranderd, maar liefde voor muziek blijft’ 2 jul, 07:24