'Fluitend over de Utrechtse Heuvelrug'

Nieuws

AMERONGEN - Scootz en restaurant Buitenlust in Amerongen verhuren elektrische scooters. Scootz doet dit al veel langer, maar nog niet op de Utrechtse Heuvelrug. Buitenlust heeft de primeur om in deze regio de opvallende scooters met blauwgroene retro-uitstraling te verhuren.

Wie graag eens op een stille, relaxte en comfortabele manier over de Utrechtse Heuvelrug wil rijden, kan vanaf nu deze scooters huren. De scooters zijn stil, hip en rijden moeiteloos 100 kilometer. In een tempo van zo'n 25 kilometer per uur ontdekt u, zonder helm, de Utrechtse Heuvelrug. U kunt bij de scooter ook een GPS-navigatie, kinderzitje of bagagekoffer huren. Dan gaat u helemaal uitgerust op pad.

Fluisterstil genieten van de natuur op de Utrechtse Heuvelrug

De natuur doorkruisen op een Scootz betekent fluisterstil genieten van het bos, de hei en fluitende vogels. Een dagje op een elektrische scooter met zijn tweeën, met familie, vrienden, collega's of zakenrelaties is een mooie ervaring.

De samenwerking tussen Scootz en Buitenlust is één van de resultaten van de campagne 'Uit op de Heuvelrug' (www.uitindeheuvelrug.nl). De campagne wil de regio Utrechtse Heuvelrug meer bekendheid geven, onder andere door ondernemers te stimuleren tot het ontwikkelen van verrassende en unieke arrangementen. Hierbij stimuleert de campagne meer samenwerking tussen bedrijven. Scootz en Buitenlust gaven hieraan gehoor en hebben elkaar via het campagneteam ontmoet. De samenwerking was zo geregeld en de verhuur van elektrische scooters op de Utrechtse Heuvelrug is hiervan een direct gevolg.

U huurt al een scooter vanaf 22,50 euro voor twee uur of 32,50 euro voor vier uur toeren. Meer informatie: www.uitindeheuvelrug.nl of op Twitter (@uitopheuvelrug) of Facebook (Uit op de Heuvelrug).

advertentie
Afbeelding
‘Eerlijk Bieden’ bij Heiko Gorter: Nieuw wettelijk keurmerk voor meer transparantie 1 uur geleden
Afbeelding
‘Samen aan de slag voor een robuust watersysteem op de Utrechtse Heuvelrug’ 6 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Historisch Festival op het Landgoed bij Huis Doorn: Beleef de tijd van Romein tot hippie 8 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Complicaties in Driebergen: vijf nieuwbouwwoningen minder aan de Sportlaan 22 uur geleden
Afbeelding
Jeroen Hermkens en Nicolaas Wijnberg voor het eerst samen 23 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
U-complex voor Lange Dreef; eindelijk zicht op afronding Groene Tuinen gisteren
PREMIUM
Afbeelding
Bemiddeling tussen boer en buurt; mediation moet einde maken aan de polarisatie 6 jul, 13:30