Wooninitiatief Driebergen zoekt jonge gezinnen

29 juli 2013 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Het wooninitiatief Centraal&Sociaal Wonen Driebergen is op zoek naar jonge gezinnen.

,,Wonen in een gezellige, sociale, goed verzorgde buurt, met aandacht en interesse voor elkaar en voor andere buurtgenoten. Dat is waar ons initiatief voor staat. Met af en toe activiteiten als een buurtfeest, een open maaltijd, een dans- of muziekavond en zo meer, waar we elkaar kunnen ontmoeten en wie weet ideeën voor verdere activiteiten ontstaan", aldus de initiatiefnemers.

,,We leven in een buurt waar het vanzelfsprekend is, om elkaar een handje te helpen of voor een zieke een boodschap te doen. Een buurt, waar culturele verschillen als meerwaarde wordt gezien, evenals dat mensen van alle leeftijden elkaar iets te bieden hebben.

Ontmoeting is er buiten goed mogelijk in het groen en enkele leden stellen hun huiskamers beschikbaar voor gemeenschappelijke activiteiten. Er komt een atelier, waar mensen, al of niet met een zorgvraag, creatief en kunstzinnig kunnen werken, of gewoon zijn en meegenieten van wat anderen doen. Enkele leden leggen samen een biologische moestuin aan. Een duurzame levensstijl spreekt ons aan."

Zoektocht

,,We zijn voor onze groep op zoek naar jonge stellen en gezinnen. Wanneer dit idee je aanspreekt en je een sociale huurwoning achterlaat in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, neem dan snel contact met ons op voor meer informatie en verdere kennismaking", aldus de organisatie.

Meer informatie via Vincent de Vries op vincentdt@live.nl of 06-81496303.

advertentie
advertentie