Parkinson Café Driebergen over 'het denken'

22 juli 2013 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Het Parkinson Café in Driebergen is een ontmoetingsplek voor parkinsonpatiënten en hun naasten. Met lezingen, workshops, beweegactiviteiten en contact. Op dinsdag 20 augustus is het thema cognitie.

De ziekte van Parkinson heeft ook invloed op het denkvermogen, de cognitie. Iemand heeft bijvoorbeeld meer moeite om snel op situaties te reageren. Of met het onthouden van afspraken. Tijdens dit Parkinson Café vertelt psycholoog Marjolein Winterman, gespecialiseerd in Parkinson, over de verschillende cognitieve gebieden die beïnvloed kunnen worden door de ziekte van Parkinson en hoe een patiënt en zijn omgeving hiermee om kunnen gaan.

Tijd en plaats

Dinsdag 20 augustus 14.15 tot 16.00 uur. In de Vierhoutzaal op locatie Sparrenheide van ISZ De Brug. Het adres is Sparrenheide 1, 3971 DA Driebergen.

Meer informatie

U hoeft zich niet per se aan te melden, de inloop is vrij. Contactpersoon is AnneMarie Azzaro, Telefonisch bereikbaar via 0343 555 815 of per mail: A.Azzaro@iszdebrug.nl.29

Het Parkinson Café Driebergen is een initiatief van ISZ De Brug, Welnûh en de Parkinson Vereniging in samenwerking met Parkinsonpatiënten. Het Parkinson Café is tevens open op de derde dinsdag om de maand. Dit jaar nog op 15 oktober en 17 december.

advertentie
advertentie