Proost met Heuvelrugwijn op Lis Hartel

Nieuws

DRIEBERGEN - Wijnliefhebbers op de Heuvelrug kunnen binnenkort genieten van een nieuwe wijn. Op dinsdag 16 juli wordt bij De Mol Drankenspecialist in Driebergen de eerste fles 'Heuvelrugwijn' geopend.

De opbrengst van de wijn gaat naar een goed doel. Dit jaar gaat een deel naar Vereniging Paardrijden Gehandicapten Lis Hartel (V.P.G.). Het bestuur en team van Lis Hartel en het Heuvelrugfonds zullen gezamenlijk toasten op het aankomende jaar.

De Heuvelrugwijn is een initiatief van De Mol Drankenspecialist en supermarkt C1000 Verberne Driebergen. In samenwerking met het Heuvelrugfonds komt een deel van de opbrengst ieder jaar ten goede van een lokaal goed doel.

V.P.G Lis Hartel biedt paardrijden aan voor alle volwassenen en kinderen die op een reguliere manege door een vorm van een beperking niet mee kunnen komen. De ruiters kunnen hier op hun eigen niveau rijden. Dit varieert van individueel begeleide lessen stappend door het bos tot wedstrijdgerichte lessen. Zo wordt paardrijden voor iedereen een bereikbare sport. Het team van Lis Hartel geeft les in paardrijden, houdt buitenritten te paard, verzorgt onderlinge wedstrijden en organiseert ruiterkampen.

De Heuvelrugwijn is te bestellen via www.heuvelrugfonds.nl of af te halen bij de genoemde verkooppunten. Mede door de opbrengst van de Heuvelrugwijn kan Lis Hartel mensen met een beperking laten genieten van het paardrijden en de paarden.

Op de foto van links naar rechts: Rogier de Mol, Zaira van Vliet (bedrijfsleider lis hartel), Harry Karreman (bestuurslid Lis hartel) en Alex Smit (voorzitter bestuur Lis hartel).

advertentie
Afbeelding
‘Samen aan de slag voor een robuust watersysteem op de Utrechtse Heuvelrug’ 2 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Historisch Festival op het Landgoed bij Huis Doorn: Beleef de tijd van Romein tot hippie 5 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Complicaties in Driebergen: vijf nieuwbouwwoningen minder aan de Sportlaan 19 uur geleden
Afbeelding
Jeroen Hermkens en Nicolaas Wijnberg voor het eerst samen 19 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
U-complex voor Lange Dreef; eindelijk zicht op afronding Groene Tuinen 20 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Bemiddeling tussen boer en buurt; mediation moet einde maken aan de polarisatie 23 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Groen licht voor veehouder: ‘Ik kan vergunning niet weigeren,’ zegt Naafs gisteren