Print 81 en Drukkerij de Jong maken doorstart

Nieuws

DOORN - Begin van dit jaar leken ze van het toneel te verdwijnen, Drukkerij de Jong in Driebergen en Print 81 in Doorn. Onder druk van de ingetreden recessie en een teruglopend orderpakket dreigden beide ondernemingen, met hun ruime historie en sinds jaar en dag gedreven door de gebroeders de Jong, de deuren te moeten sluiten. Echter door zich aan te sluiten bij Van Horssen OJ Service, een full service grafisch dienstverlenend en productiebedrijf met meerdere vestigingen zijn ze weer 'back in business'.

,,Het was kiezen of delen", aldus Gerard de Jong. ,,De stekker eruit of op zoek naar een sterke partner die beide ondernemingen op sleeptouw kon nemen en nieuw leven kon inblazen. Van Horssen was zo'n partner. Door hun brede assortiment en hoge serviceniveau kunnen we de klanten nu nog beter en uitgebreider van dienst zijn."

Nu, bijna een half jaar verder, blijkt het een goede keuze geweest te zijn, zegt De Jong. ,,Door aan te sluiten bij deze groep ontvouwde zich naast een nog completere lijn aan huisstijl- en reclamedrukwerk een heel nieuw scala aan producten en diensten, zoals vlaggen, spandoeken, XL-printing, (mobiele) beurssystemen en pop-up wanden, reclameborden, spandoekframes enzovoorts. Eigenlijk alles in druk, print en sign. Een absolute meerwaarde voor de dienstverlening van beide ondernemingen."

Ondanks dat het vooral in het begin voor velen onduidelijk was of de drukkerij nog wel bestond, hebben veel klanten de weg terug inmiddels weer gevonden. Wel is de vestiging aan De Traaij in Driebergen gesloten en zijn alle activiteiten ondergebracht in de vestiging van Print 81 aan de Amersfoortseweg 47 in Doorn. Hier zijn bijna alle vertrouwde gezichten gebleven.

,,Om de markt nog beter van dienst te kunnen zijn, is er ook een vertegenwoordiger voor beide ondernemingen beschikbaar. Op afspraak komt zij graag alle nieuwe mogelijkheden toelichten. Door het brede assortiment is er voor alle vraagstukken een passende oplossing te vinden. Grote of kleine oplages, kleur of zwart/wit, gepersonaliseerde mailingen, vlaggen, spandoeken, banners, XL-prints of promotionele artikelen? Het kan allemaal. Neem contact op met de vestiging voor een afspraak 0343-416336 of direct via 06-54368954."

Kijk voor meer informatie op www.allesismogelijk.nl

advertentie
Afbeelding
‘Eerlijk Bieden’ bij Heiko Gorter: Nieuw wettelijk keurmerk voor meer transparantie 22 minuten geleden
Afbeelding
‘Samen aan de slag voor een robuust watersysteem op de Utrechtse Heuvelrug’ 5 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Historisch Festival op het Landgoed bij Huis Doorn: Beleef de tijd van Romein tot hippie 7 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Complicaties in Driebergen: vijf nieuwbouwwoningen minder aan de Sportlaan 21 uur geleden
Afbeelding
Jeroen Hermkens en Nicolaas Wijnberg voor het eerst samen 22 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
U-complex voor Lange Dreef; eindelijk zicht op afronding Groene Tuinen 23 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Bemiddeling tussen boer en buurt; mediation moet einde maken aan de polarisatie gisteren