Kasteelcafé Amerongen vernieuwd

Nieuws

AMERONGEN - Het Kasteelcafé in Amerongen is compleet vernieuwd. Belangstellenden zijn welkom om het te komen bekijken. Het terras is ook toegankelijk zonder toegangskaartje voor het museum of de tuinen.

Leander Tjin a Ton van Buitenplaats Amerongen vertelt: ,,Het Kasteelcafé heeft een metamorfose ondergaan. De inrichting is sfeervol en we hebben meer zitplaatsen gecreëerd, zowel binnen als op het terras. Het is de perfecte locatie voor het hele gezin en uitgebreid met onder meer een leestafel en een speelhoek voor de kinderen. Tot nu toe is ons kasteelcafé vooral bekend bij museumbezoekers. Daar willen we verandering in brengen. Het is een fijne, ongedwongen locatie waar ook voorbijgangers en dorpsgenoten van harte welkom zijn."

Assortiment

Het Kasteelcafé heeft een aanbod dat bestaat uit vers belegde broodjes en gebaksoorten en daarnaast natuurlijk een uitgebreid drankenassortiment. Per seizoen wordt dit aangevuld: ,,Denk aan een heerlijke kop erwtensoep in de winter, of een ijs-assortiment in de zomer", aldus Tjin a Ton. Tevens zijn er arrangementen te reserveren, bijvoorbeeld in combinatie met een bezoek aan het museum.

High Tea

Eveneens nieuw is de Louise's High tea. Op afspraak kunnen bezoekers genieten van diverse zoetige en hartige lekkernijen, uiteraard voorzien van diverse losse theesoorten en indien gewenst een glas Prosecco bij het ontvangst. Speciaal hiervoor is de voormalige Zadelkamer eveneens opnieuw aangekleed. De high tea is zoveel mogelijk samengesteld met producten van lokale leveranciers.

advertentie
Afbeelding
‘Samen aan de slag voor een robuust watersysteem op de Utrechtse Heuvelrug’ 2 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Historisch Festival op het Landgoed bij Huis Doorn: Beleef de tijd van Romein tot hippie 4 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Complicaties in Driebergen: vijf nieuwbouwwoningen minder aan de Sportlaan 18 uur geleden
Afbeelding
Jeroen Hermkens en Nicolaas Wijnberg voor het eerst samen 19 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
U-complex voor Lange Dreef; eindelijk zicht op afronding Groene Tuinen 20 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Bemiddeling tussen boer en buurt; mediation moet einde maken aan de polarisatie 22 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Groen licht voor veehouder: ‘Ik kan vergunning niet weigeren,’ zegt Naafs gisteren