Kasteelcafé Amerongen vernieuwd

Nieuws

AMERONGEN - Het Kasteelcafé in Amerongen is compleet vernieuwd. Belangstellenden zijn welkom om het te komen bekijken. Het terras is ook toegankelijk zonder toegangskaartje voor het museum of de tuinen.

Leander Tjin a Ton van Buitenplaats Amerongen vertelt: ,,Het Kasteelcafé heeft een metamorfose ondergaan. De inrichting is sfeervol en we hebben meer zitplaatsen gecreëerd, zowel binnen als op het terras. Het is de perfecte locatie voor het hele gezin en uitgebreid met onder meer een leestafel en een speelhoek voor de kinderen. Tot nu toe is ons kasteelcafé vooral bekend bij museumbezoekers. Daar willen we verandering in brengen. Het is een fijne, ongedwongen locatie waar ook voorbijgangers en dorpsgenoten van harte welkom zijn."

Assortiment

Het Kasteelcafé heeft een aanbod dat bestaat uit vers belegde broodjes en gebaksoorten en daarnaast natuurlijk een uitgebreid drankenassortiment. Per seizoen wordt dit aangevuld: ,,Denk aan een heerlijke kop erwtensoep in de winter, of een ijs-assortiment in de zomer", aldus Tjin a Ton. Tevens zijn er arrangementen te reserveren, bijvoorbeeld in combinatie met een bezoek aan het museum.

High Tea

Eveneens nieuw is de Louise's High tea. Op afspraak kunnen bezoekers genieten van diverse zoetige en hartige lekkernijen, uiteraard voorzien van diverse losse theesoorten en indien gewenst een glas Prosecco bij het ontvangst. Speciaal hiervoor is de voormalige Zadelkamer eveneens opnieuw aangekleed. De high tea is zoveel mogelijk samengesteld met producten van lokale leveranciers.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 12 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 13 uur geleden
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 15 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 19 uur geleden
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 16 aug, 11:01
Afbeelding
Nazomerconcerten in park van Huis Doorn 15 aug, 16:52