Bibliotheek komt met zomerabonnement

Nieuws

HEUVELRUG - De Bibliotheek Z-O-U-T introduceert deze zomer een zogenoemd Zomerabonnement. Mensen die het heerlijk vinden om met een tas vol boeken of tijdschriften op vakantie te gaan, kunnen nu tegen betaling van 28,75 euro zomerlid worden.

Bibliotheek Z-O-U-T heeft deze abonnementsvorm, omdat mensen vooral in de vakantieperiode het prettig vinden en de tijd hebben om te lezen. Omdat het vandaag de dag niet meer vanzelfsprekend is dat iedereen alles maar kan kopen, biedt de bibliotheek met het Zomerabonnement een aantrekkelijk en betaalbaar alternatief.

Bovendien kunnen leden in de zomerperiode extra lang lenen. Zo hebben ze alle tijd om rustig te genieten van hun geleende boeken. Op www.rbzout.nl  kunnen belangstellenden meer informatie vinden over deze aanbieding. De aanbieding is gelijk aan het al bestaande zogenoemde 'klein abonnement' voor volwassenen. Hiermee kunnen maximaal twintig boeken, luisterboeken of tijdschriften geleend worden.

App de VakantieBieb

De komende vakantieperiodes (zomer, herfst én kerst) komt de Bibliotheek met een cadeautje voor haar klanten: een app die het lezen van e-books voor iedereen binnen handbereik brengt. Deze app, de VakantieBieb, biedt toegang tot een lijst van populaire boeken die de Bibliotheek speciaal voor de vakanties heeft geselecteerd.

Met deze app kan iedereen leuke vakantieboeken lezen op zijn/haar smartphone of tablet. Als de app is gedownload, zijn de e-books offline te lezen, dus ideaal voor als je op vakantie geen internet hebt.

Gevarieerd aanbod

Elke vakantieperiode komt er via de app een nieuwe selectie e-books beschikbaar die leuk zijn om in de vakantie te lezen. Het aanbod varieert van spannende thrillers en goede kinderboeken tot luchtige streekromans en korte verhalen. In het aanbod vind je boeken van onder anderen Harlan Coben, Jan Wolkers, Charles den Tex en Esther Gerritsen. Het enige wat de klant hoeft te doen is de app downloaden en zich eenmalig registreren.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 14 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen 21 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Anne Laros maakt winnend ontwerp van monument valwind Leersum 2 jul, 13:52
PREMIUM
Afbeelding
Bewoners Doornse Vossensteinsteeg zijn verkeersoverlast beu 2 jul, 10:29
PREMIUM
Afbeelding
Siepie Roorda vijftig jaar lid van Aurora: ‘Veel veranderd, maar liefde voor muziek blijft’ 2 jul, 07:24
Afbeelding
Lokaal nieuws blijft op peil ondanks hogere energie- en papierprijzen 1 jul, 11:46
PREMIUM
Afbeelding
In korte tijd veel hulp voor Irpin: ‘Iedereen zet zich in voor de wederopbouw’ 1 jul, 07:30