Diploma voor gastouder Mirjam Buitelaar

Nieuws

MAARN - Drie gastouders van Regionaal Gastouderbureau Harlekijn kunnen zich sinds kort gecertificeerd VVE KIKI -gastouder noemen. Onder hen Mirjam Buitelaar uit Maarn. Zij ontvingen namelijk 22 juni hun diploma uit handen van het scholingsprogramma Kiki: Kansen in Kinderen.

VVE betekent letterlijk voor- en vroegschoolse educatie en dit houdt in dat jonge kinderen al meedoen aan educatieve programma's.

Kiki is het nieuwste VVE-programma, speciaal ontwikkeld voor gastouders. Het idee achter Kiki is een uniek voor- en vroegschoolse educatie programma waar gastouders snel en gemakkelijk mee aan de slag kunnen.

Het ontwikkelingsprogramma speelt zich af rond de beer Kiki. Deze beer wordt een belangrijk vriendje in het leven van de kinderen. Door met dit programma te werken, werken gastouders allereerst aan de taalontwikkeling van de kinderen. Daarnaast krijgen ook de sociaal-emotionele en de motorische ontwikkeling veel aandacht. Gastouders werken iedere maand met een nieuw thema, zoals de boerderij, beroepen, ziek zijn en de lente. Door iedere maand een nieuwe thematafel te maken, wordt de fantasie van de kinderen steeds weer geprikkeld.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 13 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen 20 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Anne Laros maakt winnend ontwerp van monument valwind Leersum 2 jul, 13:52
PREMIUM
Afbeelding
Bewoners Doornse Vossensteinsteeg zijn verkeersoverlast beu 2 jul, 10:29
PREMIUM
Afbeelding
Siepie Roorda vijftig jaar lid van Aurora: ‘Veel veranderd, maar liefde voor muziek blijft’ 2 jul, 07:24
Afbeelding
Lokaal nieuws blijft op peil ondanks hogere energie- en papierprijzen 1 jul, 11:46
PREMIUM
Afbeelding
In korte tijd veel hulp voor Irpin: ‘Iedereen zet zich in voor de wederopbouw’ 1 jul, 07:30