Zomeractiviteiten voor jeugd in Amerongen

Nieuws

AMERONGEN - Kinderen van 5 tot en met 11 jaar hoeven zich in de zomervakantie niet te vervelen. Elke week zijn er leuke activiteiten in Amerongen te doen. Van een vossenjacht en koekjes bakken tot een spectaculaire waterzeskamp. Tieners kunnen meedoen aan een spannend nachtspel.

Op dinsdag 30 juli is er een 'vossenjacht' in het centrum van Amerongen. Op dinsdag 6 augustus staat er 'koekjes bakken' op het programma. Zelf koekjes maken en versieren die ze daarna gaan opeten. Op dinsdag 13 augustus is er een spetterende zeskamp met allerlei waterspelletjes. Zwemkleren meenemen.

Op dinsdag 20 augustus knutselen ze vliegers in elkaar en daarna gaan ze die uittesten. Iedere middag duurt van 14.00-16.00 uur. Voor de vossenjacht op 30 juli is het verzamelen bij de parkeerplaats van kasteel Amerongen (ingang). Voor de overige activiteiten bij de ingang van Zendings-Diaconessenhuis Bethanië, Jan van Zutphenweg 4.

Als klap op de vuurpijl is er op donderdag 28 augustus een feestelijke kinderdag. De kinderen reizen deze dag mee met Hinda. Zij leeft en woont in de woestijn. Tijdens de kinderdag is er een groot feest in de familie van Hinda. Er wordt buiten gegeten en 's middags zijn er spelletjes in de 'woestijn'. De rest van het programma blijft nog een verrassing. De dag duurt van 9.30-16.00 uur, locatie Jan van Zutphenweg 4.

Tieners

Voor tieners is er op dinsdag 6 augustus het avontuurlijke nachtspel Break Light. Om 20.00 uur verzamelen op de parkeerplaats Jan van Zutphenweg 4. Deelnemers moeten donkere kleren aantrekken.

Informatie

De activiteiten zijn een initiatief van Zendings-Diaconessenhuis Bethanië. Alle activiteiten zijn gratis. Opgeven is niet nodig. Voor meer informatie, neem contact op met kinderwerker Heleen van der Sluijs via tel.nr. 0343-723 780 of mail heleen@zdh.nl. Meer informatie op www.zdh.nl

advertentie
Afbeelding
Bommetje in Bosbad Leersum een spetterend succes 3 uur geleden
Afbeelding
Bestuurder loopt brandwonden op bij camperbrand in Maarn 14 uur geleden
Afbeelding
Trudie van Haaster wint de Hans Nijhof kunstprijs 2022 gisteren
PREMIUM
Afbeelding
Flip Buurmeijer schrijft boek over mannen en hun hobby 4 jul, 07:20
Afbeelding
Bridgedocent Simon de Wijs van Bridgewijs wint Europese titel 4 jul, 07:14
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 3 jul, 14:55
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen 3 jul, 07:30