Bergse Bossen 'Leukste Hotel van de provincie'

Nieuws

DRIEBERGEN - Hotel Bergse Bossen in Driebergen heeft maandag de 'Leukste Hotel van de provincie Utrecht' award in ontvangst genomen. Talloze gasten, zowel individuele als zakelijke, spraken hun voorkeur uit voor het hotel aan de Traaij in Driebergen. Individuele gasten kiezen Hotel Bergse Bossen voor een lang weekend in de natuur, als startpunt voor een fiets- of wandeltocht maar ook voor feestelijke aangelegenheden.

De zakelijke gast kiest voor (jaar)vergadering, training of congres voor Hotel Bergse Bossen vanwege de centrale ligging, de bosrijke omgeving, de ontspannen verzorging, maar zeker ook vanwege de diversiteit aan gasten en activiteiten. Vaak krijgen deze zakelijke bijeenkomsten een ontspannen tintje door de combinatie met, niet direct voor de hand liggende, workshops met gps-apparaten, sabels, roofvogels of spuitbussen, met ware graffiti-kunstwerken als oogst. Dat die diversiteit niet onopgemerkt is gebleven, blijkt niet alleen uit de verkiezing tot Leukste Hotel van de provincie, maar ook uit de nominatie tot de 'Beste Trainingslocatie van Nederland'.

De zomermaanden doet Bergse Bossen het wat kalmer aan, om in september weer groots uit te pakken met de Summerbeats Danceparty iun het Grand Café.

advertentie
Afbeelding
Bommetje in Bosbad Leersum een spetterend succes 16 uur geleden
Afbeelding
Bestuurder loopt brandwonden op bij camperbrand in Maarn 4 jul, 20:45
Afbeelding
Trudie van Haaster wint de Hans Nijhof kunstprijs 2022 4 jul, 11:16
PREMIUM
Afbeelding
Flip Buurmeijer schrijft boek over mannen en hun hobby 4 jul, 07:20
Afbeelding
Bridgedocent Simon de Wijs van Bridgewijs wint Europese titel 4 jul, 07:14
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 3 jul, 14:55
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen 3 jul, 07:30