Bergse Bossen 'Leukste Hotel van de provincie'

Nieuws

DRIEBERGEN - Hotel Bergse Bossen in Driebergen heeft maandag de 'Leukste Hotel van de provincie Utrecht' award in ontvangst genomen. Talloze gasten, zowel individuele als zakelijke, spraken hun voorkeur uit voor het hotel aan de Traaij in Driebergen. Individuele gasten kiezen Hotel Bergse Bossen voor een lang weekend in de natuur, als startpunt voor een fiets- of wandeltocht maar ook voor feestelijke aangelegenheden.

De zakelijke gast kiest voor (jaar)vergadering, training of congres voor Hotel Bergse Bossen vanwege de centrale ligging, de bosrijke omgeving, de ontspannen verzorging, maar zeker ook vanwege de diversiteit aan gasten en activiteiten. Vaak krijgen deze zakelijke bijeenkomsten een ontspannen tintje door de combinatie met, niet direct voor de hand liggende, workshops met gps-apparaten, sabels, roofvogels of spuitbussen, met ware graffiti-kunstwerken als oogst. Dat die diversiteit niet onopgemerkt is gebleven, blijkt niet alleen uit de verkiezing tot Leukste Hotel van de provincie, maar ook uit de nominatie tot de 'Beste Trainingslocatie van Nederland'.

De zomermaanden doet Bergse Bossen het wat kalmer aan, om in september weer groots uit te pakken met de Summerbeats Danceparty iun het Grand Café.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Feestelijk 70e Bloemencorso in Leersum: ‘Prachtig dat we dit weer meemaken’ 9 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (2): ‘Het brengt extra uitdagingen met zich mee’ 10 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Een moment voor een monument: De lange historie van het veer 13 aug, 07:30
Afbeelding
Lezing over het leven en de werken van Mondriaan in het Torenlaan Theater 12 aug, 17:35
PREMIUM
Afbeelding
Aldi vangt bot bij rechter: Bouwplan voor de Appelgaard op dood spoor 12 aug, 07:32
PREMIUM
Afbeelding
Subsidie voor bridgeles bij ABCD: ‘We willen mensen uit hun isolement halen’ 12 aug, 07:30
Afbeelding
Aangepaste dienstregeling tijdens Vuelta 11 aug, 16:47