Bergse Bossen 'Leukste Hotel van de provincie'

Nieuws

DRIEBERGEN - Hotel Bergse Bossen in Driebergen heeft maandag de 'Leukste Hotel van de provincie Utrecht' award in ontvangst genomen. Talloze gasten, zowel individuele als zakelijke, spraken hun voorkeur uit voor het hotel aan de Traaij in Driebergen. Individuele gasten kiezen Hotel Bergse Bossen voor een lang weekend in de natuur, als startpunt voor een fiets- of wandeltocht maar ook voor feestelijke aangelegenheden.

De zakelijke gast kiest voor (jaar)vergadering, training of congres voor Hotel Bergse Bossen vanwege de centrale ligging, de bosrijke omgeving, de ontspannen verzorging, maar zeker ook vanwege de diversiteit aan gasten en activiteiten. Vaak krijgen deze zakelijke bijeenkomsten een ontspannen tintje door de combinatie met, niet direct voor de hand liggende, workshops met gps-apparaten, sabels, roofvogels of spuitbussen, met ware graffiti-kunstwerken als oogst. Dat die diversiteit niet onopgemerkt is gebleven, blijkt niet alleen uit de verkiezing tot Leukste Hotel van de provincie, maar ook uit de nominatie tot de 'Beste Trainingslocatie van Nederland'.

De zomermaanden doet Bergse Bossen het wat kalmer aan, om in september weer groots uit te pakken met de Summerbeats Danceparty iun het Grand Café.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 12 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 13 uur geleden
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 15 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 18 uur geleden
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 16 aug, 11:01
Afbeelding
Nazomerconcerten in park van Huis Doorn 15 aug, 16:52