DHC boekt klein succes op Shoot Out Competitie 2013

10 juni 2013 om 00:00 Nieuws

DOORN - Zes deelnemers van de Doornse Hockeyclub hebben afgelopen zondag gestreden om de titel 'Beste Shoot Out Speler Midden Nederland' op HC Myra te Amstelveen. De Doornse HC wist zich met Dunk Broers (JD1) en Mirjam van Waaij (MC2) bij de beste twaalf jongens en beste acht meiden te plaatsen van Midden Nederland.

Een aantal weken geleden werden er op de Doornse HC de clubkampioenschappen Shoot Out georganiseerd. De beste zes spelers plaatsten zich voor de districtsfinales die zondag plaatsvonden. De spelers en keepers die voor de Doornse HC uitkwamen waren keepers Lout van der Zalm en Maud Appel en spelers Dunk Broers, Joris de Koning, Diana Vrauwdeunt en Mirjam van Waaij. Dunk Broers behaalde de halve finale en mag zich daarmee scharen tussen de twaalf beste spelers van midden-Nederland. Mirjam van Waaij wist bij de meiden de halve finales te behalen en schaart zich daarmee tussen de acht beste speelsters van midden-Nederland. De overige deelnemers lagen er helaas in de eerste rondes uit. Ook de finale was voor de Doornaren net te hoog gegrepen.

De Shoot Out competitie werd door de Nederlandse Hockeybond voor de tweede keer georganiseerd. Deze competitie vervangt de vervallen strafbalcompetitie. In de voorgaande jaren wist de Doornse HC meerdere malen de landelijke finale te behalen.

advertentie
advertentie