Concert Continental Kids

3 juni 2013 om 00:00 Nieuws

DOORN - Bij het Brandpunt in Doorn wordt op woensdag 12 juni om 16.00 uur een concert gegeven door de Continental Kids. Deze kindergroep trekt met eigentijdse muziek, zang en dans door het hele land om concerten te geven. Met veel nieuwe liedjes, coole dansjes en grappige, maar doordachte sketches brengen deze acht- tot twaalfjarigen live hun programma 'Speciale aanbieding'.

Continental Kids is de kindertak van de Continental Singers. Met hun enthousiaste optredens, moderne choreografieën en professionele shows zijn de Continentals en Young Continentals een voorbeeld voor menig gospel- of tienerkoor. Na een trainingsweek geven de Kids negen concerten in de eigen regio; in Nederland zijn er dit jaar vijf groepen tegelijk actief. Daarnaast is dit concept ook internationaal opgepakt met groepen in Duitsland, Frankrijk, Slowakije, Hongarije, Roemenië, Amerika, Zuid-Amerika en meer landen zullen binnenkort volgen.

De groep die een concert zal geven in Doorn zal bestaan uit zo'n 15 tot 20 door auditie geselecteerde kinderen. Het repertoire is zeer divers: van het vrolijke, in Swahili gezongen ,,Amani Ya Bwana'' tot het ontroerende ,,Niet te klein''. Herkenbare thema's worden begrijpelijk bezongen. Steeds is er de afwisseling van muziek, dans en sketches.

Locatie: Het Brandpunt, Postweg 18. Tijd: 16.00 uur. Tel: 0343 - 41 23 32. Kaartverkoop via www.continentals.nl. Prijs: kinderen € 3,50, volwassenen € 6,-. Meer informatie over de Continental Kids: www.continentals.nl

advertentie
advertentie