Groei en Bloei geeft tuinadvies

Nieuws

DRIEBERGEN - Dit jaar viert de plaatselijke afdeling van Groei en Bloei haar 85-jarig jubileum. Om het lustrum te vieren zullen diverse activiteiten worden georganiseerd voor zowel leden als niet-leden. Op 8 juni zal, naast de dertiende Open tuinendag, nog een evenement plaatsvinden. In een advieskraam op de Valkenkamp kunnen bewoners van deze straat en de Sperwerkamp advies krijgen over, onder meer, aanleg en onderhoud van hun voortuin.

Rob Mocking, van Mocking Hoveniers, zal samen met de voortuincommissie van Groei en Bloei van 13.00 tot 16.00 uur acte de presence geven. Het thema van dit evenement is het vergroten van het 'tuingeluk' van bewoners van de Valkenkamp en de Sperwerkamp. Zij kunnen op deze dag gratis en vrijblijvend advies krijgen over het aanleggen en onderhouden van hun voortuin. Ook 'vraagstukken' zoals bijvoorbeeld de aanleg van een vijver, het snoeien van een heester of het op kleur houden van een hortensia kunnen voorgelegd worden aan Mocking. Tegelijk is het mogelijk advies te vragen over een ontwerp voor de voortuin. Alle bewoners die de kraam zullen bezoeken en of in gesprek komen in hun voortuin met Rob of iemand van de voortuincommissie van Groei en Bloei krijgen een lot uitgereikt. Hiermee zijn diverse mooie prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door de sponsoren van deze vernieuwende actie.

Om ook kleine tuinmannen en -vrouwen aan te sporen is er een kleurplaatwedstrijd voor de kinderen. De winnaar ontvangt een vrijkaartje voor De Efteling. Voor geïnteresseerde bewoners van de genoemde kampen is er een gratis Groei & Bloei tijdschrift af te halen bij de kraam.

Informatie/vragen ( (0343) 516320 of info@driebergen.groei.nl

advertentie
advertentie
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 15 uur geleden
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 17 uur geleden
Afbeelding
Nazomerconcerten in park van Huis Doorn 15 aug, 16:52
PREMIUM
Afbeelding
Feestelijk 70e Bloemencorso in Leersum: ‘Prachtig dat we dit weer meemaken’ 14 aug, 08:38
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (2): ‘Het brengt extra uitdagingen met zich mee’ 14 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Een moment voor een monument: De lange historie van het veer 13 aug, 07:30
Afbeelding
Lezing over het leven en de werken van Mondriaan in het Torenlaan Theater 12 aug, 17:35