Programma 2010-2011 van Muzemiks

Nieuws

Er staat een aantal nieuwe activiteiten op het programma, zoals sierknippen, Spaans, Engels, een bezoek aan het Catharijneconvent in Utrecht en meditatie. In het voorjaar volgen Egypte, het Leersumse Veld, creëer je ultieme outfit, vertellen en vertolken en cartoontekenen.

LEERSUM - Muzemiks heeft het programma 2010-2011 klaar. Omdat de cursussen, workshops en lezingen voor jong en oud het terrein van kunst, cultuur en maatschappij omvatten, heeft het bestuur de naam aangevuld met volksuniversiteit van Leersum.

Ook nieuw is dat voor de jeugd elke tweede zaterdagmiddag van de maand iets wordt georganiseerd, oa. een bezoek aan een dierenarts en een kerstworkshop. Verder is er yoga voor de jeugd en voor jongeren vanaf 12 jaar een cursus striptekenen.

Programmafolder

Het programma wordt gepresenteerd in de vorm van een folder, die deze week huis aan huis wordt bezorgd. In december volgt de folder met het voorjaarsprogramma. De website, www.muzemiks.nl, bevat uitgebreide informatie over de activiteiten en docenten. Voor wie niet beschikt over internet ligt in De Binder - in de foyer en in de bibliotheek - de programmamap ter inzage, eveneens met alle informatie over de activiteiten van het cursusjaar 2010-2011. Om een beeld te geven van bepaalde cursussen, is er tot 11 september een kleine informatiemarkt in de bibliotheek met voorbeelden en documentatie.

Inschrijven kan op de Open Huisavond op vrijdag 3 september van 19.00 tot 20.30 uur in de De Binder, maar ook via de website. Muzemiks presenteert zich ook op de Corsomarkt van zaterdag 21 augustus. De kraam is te vinden op De Dam.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Cultuur snuiven tijdens Kastelentocht van De Stichtse Aanspanning 1 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (1): ‘Buitenplaatsen zijn vaak zelfvoorzienend’ 7 aug, 07:30
Afbeelding
Maarnse Marion Buijink exposeert in het Rietveldpaviljoen 6 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Amerongen in teken van Vuelta 5 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Barbara Brouwer stopt met goud als international: ‘Op het hoogtepunt gestopt’ 4 aug, 07:30
Afbeelding
Veiligheidsregio: ‘Verhoogd risico op natuurbrand’ 3 aug, 18:04
Afbeelding
Officieel watertekort door droogte, verdeelplan treedt in werking 3 aug, 17:48