SVMM treurt, Musketiers komend seizoen actief in de derde klasse

27 mei 2010 om 00:00 Nieuws

1-0 Cor de Wit, 1-1 René Dijkhorst, 2-1 (in verlenging) Elroy Trommelen

DRIEBERGEN - Op de velden van voetbalvereniging DALTO in Driebergen lagen vreugde en verdriet heel dicht bij elkaar. Vreugde was er voor de Musketiers die in de alles beslissende wedstrijd in de nacompetitie ten koste van SVMM promoveerde naar de derde klasse. Verdriet was er voor SVMM dat met name in de tweede helft het betere van het spel toonde, maar vergat de hoeveelheid kansen om te zetten in de winnende treffer. Na twee keer vijfenveertig minuten voetbal was de stand 1-1 door een doelpunt in de eerste helft van Musketier Cor de Wit en in de tweede helft de gelijkmaker door SVMM 'er René Dijkhorst. De vele honderden toeschouwers werden derhalve getrakteerd op 2x 15 minuten verlenging in de strijd om promotie naar de derde klasse. In de 6e minuut van de eerste verlenging was het Musketiers aanvoerder Elroy Trommelen die zijn ploeg op een 2-1 voorsprong wist te brengen en die het team uit Elst vervolgens tot aan het laatste fluitsignaal wist vast te houden. Musketiers dus komend seizoen actief in de derde klasse en SVMM uithuilen en een nieuwe start maken in de vierde klasse.