0-1 Bunnik, 0-2 Bunnik, 1-2 Nick Engelen, 2-2 Han Sijssens, 3-2 Patrick Koeleman, 4-2 Ronald Schoonhoven

15 april 2010 om 00:00 Nieuws

DOORN - Zonder de geschorste aanvoerder Jacob van den Essenburg en met de weer van een blessure herstelde Ronald Schoonhoven, behaalde SVMM zaterdag een zwaar bevochten 4-2 overwinning op Bunnik’73. SVMM straalde in het eerste deel van de wedstrijd weinig geloof in eigen kunnen uit en kwam in de dertigste minuut op een 0-1 achterstand. De ploeg van trainer Fred Veenstra voetbalde dan wel op de helft van Bunnik maar kreeg tegen de verhouding in vijf minuten later weer een treffer tegen, 0-2. Met twee wissels aan SVMM-zijde zag de tweede helft er totaal anders uit. Routinier Han Sijssens nam zijn ploeg op sleeptouw en stond zelf aan de basis van de aansluitingstreffer die in de 53ste minuut door Nick Engelen werd binnen geschoten. Vervolgens bleef de thuisploeg heer en meester en was het Sijssens zelf die de gelijkmaker produceerde (2-2). Nadat in de 72ste minuut good old Patrick Koeleman de 3-2 voor zijn rekening nam, was de wedstrijd gelopen en kon Schoonhoven kort voor tijd middels een toegekende penalty de eindstand bepalen op 4-2. SVMM blijft door deze zege volop in de race voor promotie.