Piratenfeest in de Weistaar

15 april 2010 om 00:00 Nieuws

De Weistaar organiseert, in samenwerking artiestenbureau Lukassen Producties, dit Piratenfeest. Dit artiestenbureau is ook de organisator van de zeer succesvolle landelijke Mega Piraten Festijnen.

Hollands Piraten Feest primeur voor Heuvelrug MAARSBERGEN – De primeur van het eerste piratenfeest in de gemeente Utrechtse Heuvelrug gaat naar De Weistaar. Op 29 april barst daar een muziekspektakel los onder de naam: Hollands Piraten Feest. Met het zingen van levensliederen en piratenliederen zullen bekende artiesten de zaal op zijn kop zetten.

door Han Overkamp

Met gepaste trots stelt Evert van Bentum de artiesten voor die de Weistaar binnen haar deuren mag ontvangen. ,,Wat een geluk dat René Schuurmans ook komt. Hij straalt al vele jaren op het podium en heeft talloze bekende nummers op zijn repertoire. Hij weet het publiek altijd mee te krijgen in meezingen en dansen. De Piratentoppers zijn onze volgende hit. Ook zij brengen iedereen in beweging. Vorig jaar werden zij genomineerd door de Tros voor de beste nieuwkomer van 2009. Dan Helemaal Hollands: Carlo en Leo in hun bekende gekleurde jasjes. Zij presenteren stampende medleys met de hits van vroeger en nu. Hun derde cd is in voorbereiding. Tot slot Vibe: een band die staat als een huis. Vibe en haar crew halen altijd alles uit de kast om het publiek een verrassende topavond te bezorgen. Kortom, wij vinden dat alle ingrediënten aanwezig zijn voor een spetterende feestavond!”

Deze oerhollandse feestavond begint om 21.00 uur en duurt tot in de kleine uurtjes van de volgende dag: Koninginnedag.

De minimumleeftijd is 16 jaar, parkeren is zoals altijd gratis en consumpties worden afgerekend met muntjes.

u Toegangskaarten kosten € 25,- per persoon. Ze zijn af te halen bij de Weistaar, Rottegatsteeg 6 in Maarsbergen en verdere informatie is te krijgen via 033 2861943

advertentie
advertentie