1-0 Ali Alkan, 2-0 Willem Baay

8 april 2010 om 00:00 Nieuws

LANGBROEK - Na weken achtereen verlies voor de ploeg van trainer Jan Gaasbeek, was het nu wel raak voor SVL. In eigen huis werd Desto met 2-0 naar huis gestuurd en konden drie belangrijke punten worden toegevoegd aan het totaal. SVL begon met veel druk en kreeg in de eerste tien minuten twee dotten van kansen, die door Selcuk Albayrak echter niet konden worden verzilverd. In de dertigste minuut was het echter wel raak voor tweedeklasser Langbroek. Na een snelle actie over rechts van Ali Alkan was het Alkan zelf die vervolgens de bal onhoudbaar achter Desto doelman schoot (1-0). Met wat meer druk van Desto volgden nog wel een aantal goede mogelijkheden, maar de in vorm zijnde SVL-doelman Geert Willem Meekens kon tot de rust zijn doel schoon houden. Ook in de tweedehelft een goed keepende Meekens die het snelle counterspel van Desto in de eindfase een halt toe riep. In de 75ste minuut stond een afgeslagen aanval van Desto aan de basis van de tweede treffer voor SVL. Willem Baay rondde daarbij fraai af (2-0). Met in de slotfase van de wedstrijd over en weer nog enkele mogelijkheden zat er voor beide ploegen niet meer in en won de thuisploeg verdiend van opponent Desto. Komend weekend is de thuiswedstrijd tegen Eemdijk.