Elinkwijk 1-0, 2-0, 3-0, Tim Kas 3-1

8 april 2010 om 00:00 Nieuws

DOORN - DEV bleek niet in staat om het succes van afgelopen zaterdag voort te zetten. In het tweede treffen op maandag tweede paasdag was Elinkwijk in eigen huis te sterk voor de formatie van trainer Michel van Aken. De ploeg miste miste vermogen, had moeite met de passing en was onzuiver in de afwerking. Instrumenten die tegen SVMM wel werkten, misten nu het beoogde doel. In de 35e minuut kwam DEV door een blunder in de verdediging op een 1-0 achterstand. Een minuut of zeven later viel de tweede treffer voor Elinkwijk, waarbij de scheidsrechter een buitenspelsituatie verkeerd beoordeelde. Met een 2-0 achterstand voor DEV gingen beide ploegen aan de thee. In de tweede helft een nagenoeg gelijk beeld met een op alle linies sterker Elinkwijk dat in de 70e minuut de 3-0 aantekende middels een fraai genomen penalty. Alhoewel DEV in de 80e minuut nog wel de nul van het scorebord wist te vegen door een prachtig doelpunt van Tim Kas, was de wedstrijd eigenlijk al gelopen. Het meer geroutineerde Elinkwijk stond geen verdere kansen meer toe waardoor voor DEV slechts een 3-1 nederlaag restte. Michel van Aken:” De ploeg was duidelijk te vermoeid na de geweldige inspanning van de wedstrijd er voor tegen SVMM.”