‘Allemaal hartelijk bedankt’

Nieuws

Diderik van Kesteren, eigenaar van de fotozaak, vertelt: ,,Meteen na de oproep liep het storm met mensen die bij ons in de zaak handdoeken kwamen inleveren, ook leerlingen van het Revius en van een lagere school in Maarn zijn spontaan begonnen met het inzamelen van handdoeken. In totaal zijn er nu 2500 handdoeken opgehaald waarvan 1500 bij ons in de zaak. Niet alleen inwoners van Doorn maar uit de hele Utrechtse Heuvelrug kwamen mensen hier naar toe met stapels handdoeken. Iedereen die meer dan vijf handdoeken inleverde kon een bon invullen om kans te maken op een compleet verzorgde fotocursus van een dag op de Wadden met uiteraard een bezoek aan het zeehondenziekenhuis. De twintig prijswinnaars hebben inmiddels bericht ontvangen en op 25 april gaan we naar de Wadden toe.”

Inwoners leveren massaal handdoeken in DOORN - In deze krant stond in december een oproep om gebruikte handdoeken in te leveren voor het zeehondenziekenhuis in Pieterburen. Voor de verzorging van de binnengebrachte zieke zeehonden is er altijd dringend behoefte aan handdoeken.

door Rob Verbraak

Marco Versluis werkt al drie jaar als vrijwilliger in het zeehondenziekenhuis: ,,Ook namens alle medewerkers en uiteraard van de zeehonden zelf is een bedankje op zijn plaats. We zijn echt ontzettend geholpen met deze actie. Momenteel zijn er bij ons nog 110 zeehonden die behandeld worden en op niet al te lange termijn, als ze weer op krachten zijn gekomen, weer hun vrijheid tegemoet kunnen zien. Maar er worden nog steeds zieke zeehonden binnen gebracht.. Elke dag gebruiken we voor de verzorging handdoeken”

Handdoeken kunnen nog tot 24 april ingeleverd worden bij fotozaak van Kesteren in de Thorheimpassage.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Complicaties in Driebergen: vijf nieuwbouwwoningen minder aan de Sportlaan 13 uur geleden
Afbeelding
Jeroen Hermkens en Nicolaas Wijnberg voor het eerst samen 13 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
U-complex voor Lange Dreef; eindelijk zicht op afronding Groene Tuinen 14 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Bemiddeling tussen boer en buurt; mediation moet einde maken aan de polarisatie 16 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Groen licht voor veehouder: ‘Ik kan vergunning niet weigeren,’ zegt Naafs 18 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Spectaculaire hippische topsport op Landgoed Maarsbergen 19 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Nieuw vakantiehuis geopend in Doorn: ‘Vakantie moet voor elk mens mogelijk zijn’ 23 uur geleden