1-0 Delta Sports, 1-1 Roy van Ettekoven (strafschop). 2-1, 3-1 Delta Sports

25 maart 2010 om 00:00 Nieuws

MAARN - In de strijd om het kampioenschap in de vierde klasse ging SVMM in de uitwedstrijd tegen Delta Sports hard onderuit. Met 3-1 leed het door blessures geteisterde team van trainer Fred Veenstra een onverwachte nederlaag. Alhoewel de Maarnse formatie goed van start ging en de wedstrijd in handen had, was het toch de thuisploeg die in de 35ste minuut de 1-0 liet aantekenen. SVMM, zeker niet uit het veld geslagen, antwoordde drie minuten later met de gelijkmaker die door Roy van Ettekoven vanaf de elfmeter fraai werd binnengeschoten. Toch was het Delta Sports dat kort voor rust letterlijk en figuurlijk de 2-1 op het scorebord wist te toveren.

In de tweede helft een vol vertrouwen spelend SVMM dat nog geenszins genoegen nam met mogelijk verlies. SVMM was absoluut de betere ploeg maar zag tegenover zich een met man en macht verdedigend Delta Sports, dat geheel tegen de verhouding in twee minuten voor de reguliere speeltijd de 3-1 binnen schoot. Dat was voor SVMM de genadeklap die de ploeg ook niet meer te boven kwam. Gebrek aan creativiteit werd de ploeg van trainer Fred Veenstra uiteindelijk fataal.