Geslaagde modedagen bij Just Ann

Nieuws

De drie modedagen die Just Ann jaarlijks organiseert zijn net voorbij. Annette houdt ervan om op deze dagen, wanneer de nieuwe collectie wordt gepresenteerd, de klanten ook nog eens extra te verwennen. Dit keer was de tevens in Doorn werkzame schoonheidsspecialiste Annabel Alvares uitgenodigd om de klanten van Just Ann advies te geven over huidverzorging en make-up. Bezoekers die vanaf honderd euro aan kleding besteedden kregen bovendien nog eens een mini-facial cadeau van het tweetal.

DOORN - Net als de zojuist gearriveerde nieuwe damescollectie van Just Ann womanswear, is ook de etalage van de modezaak aan de Kampweg in Doorn geheel vernieuwd. Eens in de drie weken is eigenaresse Annette Leeuwis te vinden tussen de paspoppen in de etalage. ,,Regelmatig worden de dames al eerder ontmanteld,” lacht Annette. ,,Dan zit net dat colbertje, pantalon of rokje op de pop die een klant graag wil.”

door Rose Carry Lokin

Eigenaresse Annette heeft haar draai helemaal gevonden in de zaak die zij zeven jaar geleden overnam. Ze kwam als vertegenwoordigster regelmatig in de winkel aan de Kampweg. Toen ze hoorde dat voormalige eigenaresse de zaak over wilde doen twijfelde ze geen moment ,,Dit kwam op mijn pad, en heb ik met beiden handen aangegrepen,” zegt ze. Annette die al heel wat jaren meedraait in de wereld van damesmode weet wat haar klanten willen. ,, Onze collectie richt zich op modekleding voor de vrouw vanaf veertig jaar. Met merken als Cambio, Brax en het puur Nederlandse merk Josephine & Co zijn we laagdrempelig, kunnen klanten lekker rustig rondkijken, en geven we kledingadvies als de klant dit wenst.

Een groot deel van de nieuwe voorjaarscollectie hangt momenteel weer in de rekken. Van Brax is er een groot assortiment pantalons vanaf maat 36-46. Josephine & Co en Mark brengen een fleurige collectie in veel roze nuances, en ook in het vertrouwde marine blauw. ,,De collecties zijn kleurrijk en makkelijk draagbaar door gebruik van elastische stoffen,” aldus Annette. Samen met Hannie Groters, die al 28 jaar een bekend gezicht is in de winkel en Gea Jansen staan het drietal de klant met raad en daad bij. ,,Het is leuk om samen met én voor de klant een leuke combinatie bij elkaar te zoeken.”

Just Ann womenswear, Kampweg 10, 3941 HH Doorn, tel: 0343-412965. Openingstijden: di t/m vrij 9.30-17.30, zat: 09.30- 16.30. www.justann.nl, e-mail: info@justann.nl

advertentie
Afbeelding
Bommetje in Bosbad Leersum een spetterend succes 8 uur geleden
Afbeelding
Bestuurder loopt brandwonden op bij camperbrand in Maarn 19 uur geleden
Afbeelding
Trudie van Haaster wint de Hans Nijhof kunstprijs 2022 4 jul, 11:16
PREMIUM
Afbeelding
Flip Buurmeijer schrijft boek over mannen en hun hobby 4 jul, 07:20
Afbeelding
Bridgedocent Simon de Wijs van Bridgewijs wint Europese titel 4 jul, 07:14
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 3 jul, 14:55
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen 3 jul, 07:30