Opening kampeerseizoen bij Caravan Centrum Heuvelrug

18 maart 2010 om 00:00 Nieuws

Dit jaar wordt er in een samenwerkingsverband met enkele andere ondernemers een sfeervolle beurs gehouden. Thijs Electronics uit Leersum zal een demonstratie geven over satellietsystemen. Wie het aankomende wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika niet wil missen op de camping, kan een voorproefje krijgen van de mogelijkheden van TV-ontvangst. De oren en ogen komen niets tekort, want de bezoekers kunnen zichzelf op een zonovergoten dorpsplein in Frankrijk wanen. Op de indoor Jeux-de-boules baan, kan men onder begeleiding van de “Leersumse Boulers”, die al bekend zijn met het spel, kennis maken.

LEERSUM - In het midden van het land bevindt zich al ruim 30 jaar Caravan Centrum de Heuvelrug. Al die jaren is men actief op het gebied van kamperen. Op vrijdag 19 en zaterdag 20 maart wordt het kampeerseizoen geopend met de jaarlijkse huisbeurs, waarop de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kamperen worden getoond. Het thema is dit jaar: ‘Leef en Geniet’. Een bezoek aan deze beurs biedt een uitgelezen mogelijkheid voor nieuwe ideeën. door Jan Meijer

Met medewerking van campings, VVV, Knausclub, NCRV-reizen en reisinformatie van de ACSI wil ‘De Heuvelrug’ de bezoekers weer laten proeven aan het nieuwe seizoen. Op de indoor fietsbaan kan een ritje worden gemaakt op een fiets of e-bike, begeleid en beschikbaar gesteld door Pater Tweewielers uit Leersum.

Technisch hoogstandje

Autobedrijf Reede uit Amerongen zal een nieuw technisch hoogstandje van Volvo demonstreren. Volvo introduceert dit jaar in de nieuwe Volvo XC60 het veiligheidssysteem dat in stads- en fileverkeer waakt tegen kop-staart botsingen. Het heet City Safety en zal desnoods zelfstandig remmen als een botsing onvermijdelijk wordt. Een optische radar achter de binnenspiegel bekijkt voorliggende voertuigen. Ligt de snelheid (of is het snelheidsverschil met de voorligger) onder 15 km/h, dan kan het systeem een aanrijding nog voorkomen.

Uiteraard staan de nieuwste modellen van Knaus en Sterckeman opgesteld om te komen bezichtigen. Ook zijn er tal van aanbiedingen in de kampeershop en staan er mooie, gebruikte caravans klaar om voor een comfortabele vakantie te zorgen. Bij aanschaf van een Truma caravanmover ontvangt men als cadeau een leuk caravanpakket. Een demonstratie van de caravanmover behoort tot de mogelijkheden. Wie zijn gegevens achterlaat, maakt kans op een gratis Bovag onderhoudsbeurt.

Voor informatie: www.ccdeheuvelrug.nl. e-mail: info@ccdeheuvelrug.nl. De beurs op 19 en 20 maart is open van 8.30 tot 17.00 uur. Het adres: Rijksstraatweg 94, Leersum. tel. 451320.

advertentie
advertentie