0-1 Michel Pellegrom, 1-1 Ali Alkan

18 maart 2010 om 00:00 Nieuws

LANGBROEK - In een zeer matige wedstrijd met twee zeer timide spelende teams werden na twee keer vijfenveertig minuten de punten gebroederlijk gedeeld. Pas in de dertigste minuut kwam er wat leven in de brouwerij en was het Zevenhovenspits Michel Pellegrom die met een afstandsschot SVL op een 0-1 achterstand zette. Maar nog geen twee minuten later was het SVL-spits Ali Alkan die een afgeslagen schot van teamgenoot Bob van Leeuwen achter de Zevenhovengoalie poneerde (1-1). Met over en weer nog wat kleine kansen sleepten beide teams zich naar het rustsignaal in een eerste helft die absoluut niet kon boeien. Na de pauze was er eigenlijk eenzelfde beeld met twee ploegen die nauwelijks tot enig voetbal van formaat in staat waren. Hoewel de thuisploeg meer in balbezit was en wat meer kansen creëerde, was er van enig overwicht absoluut geen sprake. In de laatste fase kon SVL twee 100% kansen niet verzilveren en moest doelman Geert Jan Merkens zich in de 91ste minuut nog strekken om verlies te voorkomen. Al met al een zeer matig duel met twee voorzichtig voetballende ploegen uit de middenmoot van de tweede klasse die blij waren dat er in ieder geval nog één punt kon worden bijgeschreven.