1-0 Charles van Ligten, 1-1 Delta Sports, 2-1 Kevin van Kampen

18 maart 2010 om 00:00 Nieuws

DOORN - De Doornse vierdeklasser DEV behaalde een prima overwinning op naaste concurrent Delta Sports. In eigen huis werd in de slotfase van de wedstrijd gewonnen met 2-1. De ploeg uit Doorn begon voortvarend aan het duel, waarbij Tim Kas na een kwartier speeltijd verzuimde een toegekende penalty binnen te schieten. Maar in de 25ste minuut was het wel raak voor DEV. Een wervelende actie van Charles van Ligten rondde hij zelf op voortreffelijke wijze af (1-0). Die voorsprong werd ook de ruststand. Na een kwartier in de tweede helft liep Delta Sports tegen een rode kaart op. In de desorganisatie die er vervolgens ontstond was het niet de thuisploeg, maar juist Delta Sports dat de gelijkmaker binnenkopte (1-1). Doorn zette vervolgens alles op alles om de punten in eigen huis te houden wat tien minuten voor tijd resulteerde in de tweede treffer (2-1) door Kevin van Kampen, die de bal hoog in de kruising joeg. DEV-trainer Michel van Aken: ,,Al met al een verdiende overwinning van mijn ploeg. We hadden absoluut het betere van het spel en zagen tal van kansen verloren gaan. Een belangrijke overwinning tegen concurrent Delta Sports.’’