Nuttige en zonder enige twijfel verdiende overwinning SVMM

11 maart 2010 om 00:00 Nieuws

1-0 Roy van Ettekoven, 2-0 Roy van Ettekoven

MAARN - De Maarnse vierdeklasser SVMM behaalde vandaag een nuttige en verdiende 2-0 overwinning op koploper Odysseus. De eerste helft van dit voetbaltreffen was uiterst mager en kende eigenlijk nauwelijks hoogtepunten. SVMM speelde behoudend en kwam nauwelijks tot aanvallen toe. Odysseus daarentegen was aanvallend gretig en bracht de verdediging van de thuisploeg meerdere malen in verlegenheid. De ruststand van 0-0 was dan ook een juiste weergave van een weinig indrukwekkende eerste helft. Direct na rust een meer aanvallend SVMM dat Odysseus dwong tot verdedigen. Een gave voorzet op rechts van aanvoerder Jacob v/d Essenburg die door spits Roy van Ettekoven beheerst werd binnen geschoten, betekende de verdiende 1-0 voorsprong voor de thuisploeg. Nadat diezelfde van Ettekoven in de 87e minuut de 2-0 voor zijn rekening nam, was de winst binnen. Een overwinning die voor een groot deel te danken was aan SVMM doelman Bas Langeveld die zijn ploeg in de eindfase knap overeind hield. SVMM verstevigde door deze winst de tweede positie op de ranglijst.