Overvest in solide handen

Nieuws

Dat John en Arjan elkaar als zakelijk partner gevonden hebben lag voor de hand. ,,Onze kijk op zaken sluit naadloos op elkaar aan,” aldus John. ,,Wij kennen elkaar uit de accountancybranche, en hadden vijf jaar geleden al ons eerste gesprek over hoe een organisatie in de meest optimale vorm moet zijn. Door onze individuele deskundigheid te bundelen is onze samenwerking een logisch gevolg.”

DOORN - John Veldhuizen en Arjan de Birk hebben elkaar gevonden. Kennen deden de twee elkaar al jaren. Sinds 1 januari werken ze samen bij accountantskantoor Overvest in Doorn. John nam toen het stokje over van de voormalige accountant en belastingadviseur Rien Overvest. Arjan wordt binnenkort vennoot.

door Rose Carry Lokin

Al vrij snel viel het oog op accountantbureau Overvest. ,,In 2003 heb ik er al met Rien Overvest over gesproken. Maar met zijn 52ste was overname nog niet aan de orde,” aldus John. Pas in 2007 begon de overname vastere vormen aan te nemen. Rien Overvest had er oren naar, hoewel hij wel aan het idee moest wennen het schip te verlaten.” In 2008 ging John bij hem werken, met de bedoeling om per 1 jan 2010 het kantoor over te nemen. En dat is nu het geval.

Het kantoor huisvest inmiddels twaalf medewerkers. Een hecht team met kennis op velerlei gebied. Met twee algemeen accountants en een medewerker, die zijn laatste examens aan het afronden is, groeit het kantoor gestaag. Arjan is begin dit jaar ook ingestapt. Naast zijn werk bij Overvest is hij ook nog een dag per week te vinden in de collegezalen van de Universiteit van Amsterdam. ,,Het lesgeven aan studenten is leuk en leerzaam,” aldus Arjan. Het kanoor staat een actieve benadering voor ogen voor bedrijven, verenigingen, stichtingen en particulieren. ,,We zijn geen koele zakelijke business partners. Inleven in de levenscyclus van profit- en non profit instellingen, én in de persoon werkt het beste,” aldus John. Ook maatschappelijk ondernemen is een peiler van Overvest. Het kantoor is druk bezig om een goede doelen stichting op te richten.

Overvest accountants & belastingadviseurs is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Accountants & administratieconsulenten, de NOvAA. Een beroepsorganisatie van waaruit periodieke kwaliteitscontrole plaatsvindt op werkzaamheden en kantoororganisatie. Tevens is het kantoor gecertificeerd door AFM, Autoriteit Financiële Markten.

Overvest accountants & belastingadviseurs, Dorpsstraat 73, 3941 JL Doorn. Tel: 0343-416800. John Veldhuizen: 06 – 2022 3728 en Arjan de Birk: 06 - 1587 7760

advertentie
advertentie
Afbeelding
Driebergse schrijfster Maartje Kouwen verstopt nieuw boek in het wild 14 uur geleden
Afbeelding
Locoburgemeester Jorg ontbijt met leerlingen Wereldkidz Meander Leersum 17 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Onrust door plan voor zonneveld in Overberg: ‘De mensen voelen zich niet gehoord’ 22 uur geleden
Afbeelding
Weer landelijke ophokplicht pluimvee wegens opleving vogelgriep 5 okt, 18:26
Afbeelding
Politieke partijen buurgemeenten zoeken oplossing veiligheid fietsende leerlingen 5 okt, 07:58
Afbeelding
Heuvelrugpolitiek wil geen omgekeerde vlaggen meer 4 okt, 13:18
Afbeelding
Slechts één inzittende betrokken bij politieachtervolging die eindigde met aanrijding in Driebergen 4 okt, 12:31