DVSA mist scherpte en wedstrijdritme na gedwongen lange winterstop

25 februari 2010 om 00:00 Nieuws

1-0 Falco Keiman, 1-1 René Mackaaij, 1-2 Sven Couté, 2-2 Tenastali Bos

AMERONGEN - Na een door de weersomstandigheden gedwongen verlengde winterstop was DVSA vandaag in eigen huis gastheer van Delta Sports uit Houten. In een wedstrijd waarin het met name bij DVSA aan spelritme ontbrak, deelden beide ploegen na twee keer 45 minuten gebroederlijk de punten. Beide ploegen kenden een nerveuze start met weinig hoogstaand voetbal. In de 10e minuut was het DVSA spits Keiman, die een fraaie voorzet van aanvoerder Ron van Ommeren feilos binnen tikte (1-0). Vervolgens waren het de gasten uit Houten die het spel maakten en die inzet in de 15e minuut ook beloond zagen met de gelijkmaker (geweldige stift over doelman Chiel Renken). Na een eerste helft zonder verder noemenswaardige hoogtepunten, kwam Delta Sports in de 60e minuut van de tweede helft op 1-2. Na een tweetal wissels aan Amerongse zijde kreeg DVSA meer vat op het spel en volgde in de 77e minuut de verdiende gelijkmaker door Bos. Al met al een wedstrijd die het predicaat "goed" verre van verdiende en waar de thuisploeg dure punten liet liggen.