OZB omhoog of uitgaven verminderen?

18 februari 2010 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG - De lijsttrekkers van de lokale partijen gaan maandag 22 februari met elkaar in debat. In het debat, georganiseerd door Standplaats Driebergen, de gemeente Utrechtse Heuvelrug en NieuwsbladDeKaap.nl zullen de acht lijsttrekkers onder meer spreken over de aanstaande bezuinigingen. Er is te weinig geld om plannen tot realiteit te brengen. Hoe gaan de partijen daar mee om?

Frans Copini en Tineke Booi van Standplaats Driebergen zullen het debat in het Doornse Cultuurhuis leiden. Voorafgaand aan de politieke discussie kunnen geïnteresseerden informatie over de partijen verzamelen in de hal van het Cultuurhuis.

Het accent van de politieke discussie zal vooral liggen op bezuinigen op Wonen, Werken of Welzijn. Verder kunnen er ook nog zaken als nieuwbouw van het Revius Lyceum, hoogbouw binnen de gemeente en het minimabeleid aan de orde komen. Iedereen die graag wil weten waar Hans Waaldijk (GroenLinks/PvdA), Roy Pamboer (VVD), Henk Veldhuizen (CDA), Gerrit Boonzaaijer (SGP), Jasper van Geijtenbeek (SP), Elisabeth van Oostrum (D66), Dick Karssen (CU) en Sybe Streekstra (BVH) voor staan is vanaf 19.30 uur welkom in het Cultuurhuis. Om 20.00 uur zal het debat starten.

advertentie
advertentie