Scoreverloop: 0-1 Fabio Bovo, 0-2 Selcuk Albayrak, 1-2 Mark Dijs

11 februari 2010 om 00:00 Nieuws

LANGBROEK - Tweedeklasser SVL liet koploper Breukelen vandaag zien dat routine en “professionalisme” het niet altijd winnen van enthousiasme en beleving. De ploeg van trainer Jan Gaasbeek won in Breukelen overtuigend met 1-2, een uitslag die eigenlijk vele malen hoger had moeten uitvallen. Doordat Gaasbeek een aantal basisspelers moest missen, was het team aangevuld met enkele jonge spelers die van meet af aan vol enthousiasme en niet aflatende werklust de thuisploeg onder druk zette. In de 15de minuut viel dan ook terecht de openingstreffer voor SVL; een prachtig doelpunt van Fabio Bovo die van grote afstand raak schoot (0-1). Vervolgens creëerde Langbroek tal van kansen wat in de 32ste minuut resulteerde in de 0-2 door Selcuk Albayrak.

Ook in de tweede helft een goed spelend SVL dat Breukelen liet zien hoe het spelletje gespeeld moet worden. Breukelen kwam er eigenlijk nooit aan te pas en werd bij tijd en wijle weggespeeld door de gasten, die de vele kansen echter niet wisten om te zetten in doelpunten. Alhoewel de thuisploeg in de laatste seconde van de wedstrijd nog wel de 1-2 maakte , was en bleef SVL heer en meester.