Scoreverloop: 0-1 Pim Brouwer; 1-1 Sjors Elsinghorst.

11 februari 2010 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Vijfdeklassers Hooglanderveen en HDS hebben zondag de punten gedeeld, 1-1. Met dat resultaat mocht vooral Hooglanderveen tevreden zijn, omdat de ploeg tot de allerlaatste seconden tegen een 0-1 achterstand aankeek en een nederlaag onafwendbaar leek. Invaller Sjors Elsinghorst zorgde met een rake kopbal uit een voorzet van Paul van Bekkum voor gerechtigheid en bezorgde de thuisploeg een verdiend punt: 1-1.

HDS kwam al na vier minuten op voorsprong. Pim Brouwer kreeg de bal voor zijn voeten nadat de Hooglanderveense doelman Rob van de Grooteveen de bal uit zijn handen zag getikt . Daarvan profiteerde Brouwer: 0-1.

De thuisclub zette de Leersummers daarna onder druk, maar dat leverde niet veel kansen op. De enige echte mogelijkheid werd op de doellijn onschadelijk gemaakt.

Met de remise deed Hooglanderveen goede zaken. Door puntenverlies van concurrent Aurora werd de ploeg van trainer Bert van de Brom de nieuwe koploper.

Na de wedstrijd ontstonden overigens wat onvriendelijkheden wat in een knokpartij resulteerde. Gelukkig voor beide partijen leverde dat geen gewonden op.

advertentie
advertentie