Kerstwens bij Albert Heijn

Nieuws

In het filiaal in Doorn kwamen gedurende de actie periode een zeventigtal wensen binnen en nog een gelijk aantal via internet. Vorige week woensdag om 9.00 uur waren de drie gelukkigen die gratis boodschappen mochten doen uitgenodigd in het filiaal.

DOORN - Voor het derde achtereenvolgende jaar organiseerde Albert Heijn samen met RTL de kerstwensactie. Tijdens deze actie konden de klanten mensen nomineren via internet maar ook door het ophangen van een brief in de speciale kerstboom die in elk filiaal stond, om voor een waarde van honderd euro gratis boodschappen te mogen doen. door Rob Verbraak

Ook was er een aantal indieners uitgenodigd die hun wensen beloond zagen met een kerstpakket voor diegene die zij op het formulier of via internet hadden genoemd. De meeste wensen waren bestemd voor mensen die in moeilijke omstandigheden verkeren of voor mensen die een goede daad hadden verricht in de vorm van hulp aan buren of kennissen en zelf niet de financiële mogelijkheden hebbenen om boodschappen te doen.

Na een welkomstwoord door de nieuwe supermarktmanager, Iris Spruijt (39) die op 1 december in dit filiaal is komen te werken, mochten de gelukkigen hun boodschappen gaan doen. Blij verrast kregen zij een winkelwagentje en konden, wel of niet met een boodschappenlijst, in de winkel hun kerstboodschappen gaan doen. ,,Ik werk zelf al twintig jaar bij Albert Heijn, begonnen als verkoopster, daarna assistent-supermarktmanager en sinds vier jaar als supermarktmanager in Houten en Nieuwegein. Nu, sinds 1 december, ben ik supermarktmanager in dit filiaal. Ik sta volledig achter deze actie en vindt het een mooie gelegenheid om mensen die het verdienen op deze manier in het zonnetje te zetten. Vorige week ben ik gaan bellen met de uitverkorenen en die waren allemaal erg gelukkig dat zij op deze manier ook een fijne kerst kunnen gaan vieren,” aldus Spruijt.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Driebergse schrijfster Maartje Kouwen verstopt nieuw boek in het wild 4 uur geleden
Afbeelding
Locoburgemeester Jorg ontbijt met leerlingen Wereldkidz Meander Leersum 6 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Onrust door plan voor zonneveld in Overberg: ‘De mensen voelen zich niet gehoord’ 11 uur geleden
Afbeelding
Weer landelijke ophokplicht pluimvee wegens opleving vogelgriep gisteren
Afbeelding
Politieke partijen buurgemeenten zoeken oplossing veiligheid fietsende leerlingen 5 okt, 07:58
Afbeelding
Heuvelrugpolitiek wil geen omgekeerde vlaggen meer 4 okt, 13:18
Afbeelding
Slechts één inzittende betrokken bij politieachtervolging die eindigde met aanrijding in Driebergen 4 okt, 12:31