Nieuw cursusprogramma voor 2010

Nieuws

Taxatiedag groot succes

DRIEBERGEN - De kunst taxatiedag die op 12 december bij Welnúh in gebouw De Vijver werd gehouden, was een groot succes. Ongeveer 120 bezoekers hebben meer dan 400 objecten aan de register taxateur, Jan Wolter van de Berg, voorgelegd.

Kerstverkoop KIKA

DRIEBERGEN - Ook op 12 december was er de mogelijkheid om tweedehands kerstartikelen te kopen. Deze verkoop heeft meer dan 180 euro opgebracht en de opbrengst wordt aan KIKA geschonken. Namens KIKA veel dank aan iedereen die zo genereus zijn oude kerstspullen heeft gedoneerd.

EvenementenXpress

HEUVELRUG - Op 19 januari gaat de EvenementenXpress naar de tentoonstelling Cézanne, Picasso en Mondriaan in het Gemeentemuseum te Den Haag. Kosten € 20 exclusief entreekaartje. Meer informatie en aanmelding bij Annelies Barendrecht 0343- 421538.

Cursussen 2010

DOORN/DRIEBERGEN - Ook in 2010 zijn er weer volop interessante cursussen en workshops bij Welnúh. Zowel in Doorn als in Driebergen is er weer een gevarieerd cursusaanbod: computercursussen, creatieve en educatieve cursussen, culinaire cursussen en cursussen op het gebied van sport en bewegen. In de eerste week van januari gaan de eerste cursussen al van start! Alle informatie vindt u op onze website: www.welnuh.nl en in de cursuskrant die binnenkort verschijnt. In deze cursuskrant vindt u ook informatie over het Filmhuis Doorn, de EvenementenXpress en de Theaterbus.

Activiteitenkrant

DOORN/DRIEBERGEN - De cursuskrant wordt dit jaar niet huis aan huis verspreid, maar is vanaf begin januari te verkrijgen bij de plaatselijke bibliotheken of bij de vestigingen van Welnúh.

Filmhuis Doorn

DOORN - De volgende filmvoorstelling van Filmhuis Doorn is op woensdag 6 januari. De film die wordt getoond is ‘La graine et le mulet’ van de regisseur Abdel Kechiche. Kaarten à € 5 te koop bij de VVV of aan de zaal. Meer informatie over de film op www.welnuh.nl

Zoute Inval in Leersum

LEERSUM - Voordat de Binderdis wordt geserveerd kunt u terecht bij de Zoute Inval, een project van Welnúh. De bibliotheek en de Zonnebloem. De ene week komt men bij elkaar om een spelletje te doen, wat te lezen of zomaar gezellig wat te kletsen; de andere week is er een activiteit. Voor het programma kunt u terecht bij de bibliotheek in de Binder. De Zoute Inval is gratis, vanaf 14 januari in de foyer van de Binder (voorheen in de bieb), koffie kost € 1,00 per kopje. Kom en ontdek hoe gezellig het is!

Openingstijden WZW

HEUVELRUG - Rond de kerstperiode zijn de Steunpunten (voorheen Informatiepunten) gesloten gedurende de volgende periode: van 21 december 2009 – 1 januari 2010. Het Steunpunt Amerongen gaat weer open op donderdag 7 januari 2010. Hebt u tijdens de sluiting van de Steunpunten een vraag of wilt u een afspraak maken? Belt u dan en spreek uw boodschap in. Na de vakantie wordt u direct teruggebeld.

Steunpunt Driebergen, gebouw De Vijver, Vijverlaan 10, tel. 523002, geopend op ma.- di.- en do.ochtend

Naamswijziging Infopunten

HEUVELRUG - Per 1 januari 2010 verandert de naam van de Informatiepunten Welzijn Zorg en Wonen in: Steunpunten Welzijn, Zorg en Wonen. De Steunpunten zijn telefonisch bereikbaar: Maarn: 480798; Driebergen: 523001; Leersum: 456814; Doorn: 430039; en Amerongen 452749. Meer informatie op www.welnuh.nl. Huisbezoek is ook mogelijk.

Steunpunt Amerongen verhuist

AMERONGEN - Met ingang van 7 januari gaat het Steunpunt (voorheen Infopunt) in Amerongen verhuizen naar Industrieweg Noord 14. De nieuwe behuizing heeft als voordeel dat de consulente, Elly van Tol, de beschikking heeft over een eigen spreekkamer, wat de privacy van haar cliënten ten goede komt. Op 7 januari is het Steunpunt geopend van 9.00-12.00 uur.

Vrijwilligers gezocht

Welnúh is nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, van jong tot oud, om in onze jongerenruimtes in Amerongen, Doorn, Driebergen en Leersum leuke activiteiten op te zetten en uit te voeren.

Wil je graag met en voor jongeren aan de slag of ken je iemand die dat wil doen, neem dan contact op met Francine (voor Doorn en Driebergen) 06 20114568 of Francine@welnuh.nl, Harro (voor Leersum) 06 53898127 of Harro@welnuh.nl of Joep (voor Amerongen) 06-23883591 of Joep@welnuh.nl .

Vrijwilligersorganisaties

HEUVELRUG - Bent u op zoek naar vrijwilligers voor uw organisatie en wilt u graag uw vacature plaatsen op de vacaturebank? Neem contact op met het steunpunt: steunpunt@welnuh.nl. Ook voor vragen of advies met betrekking tot verzekeringen, fondsen aanvraag of algemene vragen over vrijwilligerswerk.

Steunpunt Vrijwilligers

HEUVELRUG - Op zoek naar vrijwilligerswerk? Er zijn weer nieuwe vacatures te vinden op de vacaturebank www.welnuh.nl/vacaturebank. De Zonnebloem zet zich in voor mensen met een lichamelijke beperking, door ziekte, leeftijd en handicap. Door de activiteiten word de deelname aan de maatschappij vergroot. Vindt u het leuk om een activiteiten organiseren en wilt graag iets betekenen voor deze mensen? Geef u dan nu op en stuur een email naar steunpunt@welnuh.nl.

Gebouw De Vijver

DRIEBERGEN - Van 21 december tot en met 4 januari is gebouw de Vijver gesloten.

Rechtswinkel

DRIEBERGEN - De Rechtswinkel Utrechtse Heuvelrug is gesloten van 21 december tot 4 januari. Meer informatie kunt u vinden op de website: www.rechtswinkelheuvelrug.nl.

Welnuh.nl

HEUVELRUG - Meer weten over alle cursussen, dienstverlening, informatiepunten WMO, mantelzorg en vrijwilligerswerk van Welnúh? Kijk op onze website: www.welnuh.nl. Welnuh wenst u prettige feestdagen!

Colofon

Welnúh Doorn, Driebergen,

Leersum, Amerongen, Maarn, Maarsbergen en Overberg

Hoofdkantoor: Cultuurhuis Pleiade, Kerkplein 10,

3941 HV Doorn

Postadres: Postbus 10,

3940 AA Doorn

Telefoonnummer: 0343 523000

Website: www.welnuh.nl

E-mail: info@welnuh.nl

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Onderzoekers vragen politieke uitspraak over supermarktplein 4 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Boek over eerste vrouwelijke burgemeesters: ‘Het was voor vrouwen een strijd’ 18 aug, 07:14
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 17 aug, 15:02
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 17 aug, 13:56
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 17 aug, 12:04
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 17 aug, 08:30
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36