1-0 Gertjan Bleijenberg, 2-0 Gertjan Bleijenberg, 3-0 Olaf Vernooij, 3-1 PVC, 4-1 Olaf Vernooij, 5-1 Keith van Diermen

17 december 2009 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - In een wedstrijd waarin -met uitzondering van de eerste twintig minuten- HDS de betere ploeg was, won het team van trainer Jan van Halen op overtuigende wijze met 5-1 van het Utrechtse PVC. Na een matige start was het in de twintigste minuut wel raak en schoot HDS spits Gertjan Bleijenberg de 1-0 binnen. Met een tweede treffer van dezelfde Bleijenberg in de 45ste minuut en een steeds beter acterende Leersumse ploeg werd er gerust met een 2-0 voorsprong. Ook na rust een doeltreffend HDS, dat door een doelpunt van Olaf Vernooij op 3-0 kwam. Een vrije trap voor de gasten uit Utrecht in de 65ste minuut betekende weliswaar de 3-1, maar daarmee was voor de gasten uit Utrecht de koek op. Doelpunten van Vernooij 4-1 (terugvallende bal in 72ste minuut) en Van Diermen (5-1 89ste minuut) bepaalden de eindstand van deze wedstrijd.

HDS-trainer Jan van Dalem: ,,Alhoewel we een goed scorend vermogen en niveau hebben, moet er voetballend nog wel het een en ander gebeuren. We kennen onze tekortkomingen en beperkingen en zullen daar de komende weken hard aan sleutelen.”