Spetterend Oud en Nieuw feest in De Ploeg

3 december 2009 om 00:00 Nieuws

Jongerenwerker Joep van Dam, en Amerongers Marianne van Barneveld en Edwin Putman, vonden het hoog tijd worden dat er weer eens een groot feest voor de jongeren zou komen. ,,Sinds het vertrek van Willem Koudijs uit De Binder is er al enige tijd weinig te doen voor de jongeren. Wij willen hier verandering in brengen”, aldus Edwin Putman (26). Vanaf september is het drietal dan ook actief bezig geweest met het organiseren van deze Oud en Nieuw party. Woningbouwvereniging Amerongen en de gemeente Utrechtse Heuvelrug ondersteunen het feest, en geven hiermee een positief signaal af, in de hoop eventuele overlast en vandalisme tijdens de oudejaarsnacht terug te kunnen dringen. Er zullen maximaal zeshonderd toegangsbewijzen worden verkocht voor wisselende prijzen. De eerste tweehonderd kaartjes kosten slechts €7,50. Bij deze prijs is een broodje frikadel of kroket van Snackbar De Brabander inbegrepen. ,,De eerste honderdtien kaarten zijn al verkocht, dus nog maar negentig te gaan voor deze prijs”, voegt Putman toe. Naast DJ Marty Morin zal tijdens de avond de band Hooked on Red aanwezig zijn. DJ Marty Morin is geen onbekende in de muziekwereld. Hij heeft o.a gewerkt voor TMF en Slam FM. Verder reisde hij de laatste jaren de Costa’s af om in clubs en discotheken te draaien. Onlangs is zijn eerste track uitgekomen, genaamd “Salsa Morena”.

,,Eindelijk weer wat te doen voor de jongeren” AMERONGEN - Er staat de jongeren van Amerongen en Leersum een knallend Oud en Nieuw feest te wachten. Compleet met namen als DJ Marty Morin en de coverband Hooked on Red zal er in de oudejaarsnacht in sporthal De Ploeg vanaf half een tot vijf uur ‘s ochtends een waar spektakel losgaan. Een positief signaal van Woningbouwvereniging Amerongen en de gemeente Utrechtse Heuvelrug die door hun ondersteuning dit feest mogelijk hebben gemaakt.

door Caro van den Berg

Ook de band Hooked on Red heeft zijn sporen verdiend. Wekelijks trekt dit gezelschap het land in om van elk feest of evenement een succes te maken. Verzoeknummers worden niet geschuwd en daarmee is een concert van deze band spontaan, en uit het hart, maar bovenal live.

Voor de interactie met het publiek komen er twee schermen van drie bij drie naast het podium, voor een foto en sms party. Zes beveiligers en de politie zullen de gang van zaken in de gaten houden. ,,Eindelijk weer wat te doen in Amerongen en Leersum”, verzucht Putman. ,,Het wordt weer tijd”. Hij hoopt dat alle kaarten verkocht zullen worden en het feest een succes wordt. ,,Voor de gemeente zou dat een bewijs zijn dat er behoefte aan is, dan hebben de jongeren volgend jaar ook weer wat!”.

u Oud en Nieuw Feest 2009/2010. Sporthal De Ploeg Amerongen. Aanvang 0.30 - 05.00. Kaarten (vanaf 16 jaar; legitimatie verplicht): eerste 200 kaarten € 7,50. Nummers 201 tot 400 € 12,--. Nummers 401 tot 600 € 15,00. Inclusief een broodje frikadel/kroket van Snackbar De Brabander. Kaartverkoop: Cafe/slijterij De Tram, Burgemeester Jhr H vd Boschstraat 29, Amerongen, of Cultuurhuis De Binder, Leersum.

advertentie
advertentie