Bezorgbakker Roosen komt er aan

3 december 2009 om 00:00 Nieuws

Met de producten van Bakkerij Bos zit de bezorgbakker op fluweel, weet hij. Ronald Roosen werkt al ruim drie jaar bij de Maarsbergse bakker. Veel van de taarten, vlaaien en ander banket die hij rondbrengt wordt door hem zelf vervaardigd. Door familie, vrienden en collega’s is hij enthousiast gemaakt om de taarten en ander lekkers bij de mensen thuis te bezorgen. Doorslag gaf een collega die in de omgeving van Ederveen brood en banket rondbrengt. ,,Hij heeft me uiteindelijk over de streep getrokken. En natuurlijk ook de eigenaar-broers van Bakkerij Bos. Die zijn heel enthousiast en steunen me,” aldus Roosen, die zijn eerste bestellingen al heeft afgeleverd bij mensen in en rondom de omgeving van Leersum en Amerongen. Enthousiast over zijn producten is hij zeker: ,,Niet voor niks bestaat Bakkerij Bos al bijna honderd jaar. Ze hebben supertaarten, en ook de mogelijkheid om ze te decoreren voor elke gelegenheid. Bijvoorbeeld voor een verjaardag, geboorte of trouwerij.

LEERSUM - Het water loopt in je mond als je de site van Ronald Roosen bezoekt. Heerlijke taarten met marsepein, vruchten, chocolade of wat de klant ook maar wenst heeft de nieuwe bezorgbakker in zijn assortiment. De geboren en getogen Leersumer brengt sinds kort banket bij de mensen aan de deur. door Rose Carry Lokin

Dat hij het druk gaat krijgen realiseert hij zich zeker. Het bezorgwerk doet hij naast zijn fulltime baan als banket- en broodbakker bij Bakkerij Bos.,,Maar ik ben heel wat gewend. Het is sowieso een drukke tijd aan het eind van het jaar.” De meeste van de marsepeinen beesten, bloemen en andere vormen die met de hand gevormd worden zijn al gemaakt. En de kerst staat al weer voor de deur.,, In de decembermaand moet je slaap te kort hebben,” meent hij. ,,Als ik op eerste kerstdag kan uitrusten krijg ik pas het echte kerstgevoel. Dan kan ik fris door naar de oliebollentijd.” Hulp heeft hij ook. Zijn vrouw Bianca zal op de donderdag de bestellingen rondbrengen.

Tot 1 februari heeft Roosen een openingsactie. Bij iedere eerste bestelling krijgt de klant tien procent korting op alle producten. En op oudejaarsdag bezorgt de bakker alles gratis thuis.

Op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag worden de bestellingen rondgereden. De bezorgkosten zijn €1,50. Bestellen kan minimaal een werkdag van te voren voor 11.00 uur. Via de website kunnen geïnteresseerden ook de nieuwsbrief ontvangen. ,,En als iemand ook brood of bolletjes nodig heeft kan ik ze natuurlijk gelijk meenemen.”

Bezorgbakker Roosen, tel:06-20399372. E-mail: www.bezorgbakkerroosen.nl. Mail: info@bezorgbakkerroosen.nl

advertentie
advertentie