0-1 Ali Alkan, 1-1 Jan de Graaff, 2-1 Henk Koelewijn, 3-1 Lub Ruizendaal, 4-1 Kevin Horton

12 november 2009 om 00:00 Nieuws

LANGBROEK - In de uitwedstrijd tegen titelkandidaat Eemdijk ging de SVL-formatie van trainer Jan Gaasbeek met ruime cijfers onderuit. In de eerste helft van dit treffen deden de Langbroekers zichzelf eigenlijk te kort alhoewel het in de tiende minuut op een 0-1 voorsprong kwam door Alkan. Kans na kans bleef onbenut en diverse afstandsschoten troffen slechts paal of lat. Met een ruststand van 0-1 gingen beide ploegen aan de thee en leek er voor SVL meer in het vat te zitten. Maar niets was minder waar. Al direct na de aftrap voor de tweede vijfenveertig minuten was het raak voor Eemdijk, dat via een treffer van Jan de Graaff de gelijkmaker aantekende. Een geweldige domper voor SVL dat kort daarna (48ste minuut) zelfs tegen een achterstand aankeek door een treffer van Henk Koelewijn. SVL probeerde terug te komen, maar het ontbrak de ploeg aan goede afwerking van de geboden kansen. Eemdijk speelde daarentegen goed op de counter en slaagde erin om in blessuretijd zelfs de 3-1 en de 4-1 achter de goed keepende SVL-goalie Geert Willem Merkens te poneren, waardoor Langbroek toch nog tegen een forse ‘zeperd’ opliep.