Uitbreiding na verbouwing bij Van Kesteren

12 november 2009 om 00:00 Nieuws

Foto van Kesteren is 32 jaar geleden in Bunnik opgestart en in 2000 is er een filiaal in Doorn geopend op de plek die nu weer bij de winkel erbij is gekomen. In 2003 is de zaak verhuisd naar de hoek van de Passage en de Amersfoortseweg, ,,De oude ruimte waar we begonnen zijn in Doorn kwam vorig jaar vrij en omdat het in de eigen winkel erg krap werd waren we op zoek naar een grotere locatie en toen deze ruimte vrij kwam was dit de oplossing”, vertelt Diderik van Kesteren.

DOORN - Vorige week is na een verbouwing de opening gevierd van de nieuwe winkel van Foto Van Kesteren. Naast de ruimte op de hoek van de Thorheimpassage en de Amersfoortseweg waar de winkel al gevestigd was, is nu ook de leegstaande ruimte naast de winkel in de Thorheimpassage erbij getrokken.

door Rob Verbraak

,,Bij de verbouwing is gekozen voor lichte kleuren, makkelijke toegankelijk ook voor rolstoel gebruikers en een overzichtelijke uitstalling van het assortiment wat we voeren. De klant kan hier terecht voor alles op het gebied van digitale fotografie, printers en cartridges, ook voor het navullen. Er is een assortiment in fotolijsten en foto’s kunnen ook ingelijst worden. Posters tot twee meter lang kunnen gemaakt worden en ook voor pasfoto’s kan men hier terecht. Noemenswaardig is ook de foto kiosk waar de klant zelf zijn digitale fotoboek kan samenstellen. Ook geven we cursussen in het gebruik van de spiegelreflex camera, de compact camera en digitale beeldbewerking”, vertelt Van Kesteren.

Foto van Kesteren is aangesloten bij Ring Foto een van de grootste foto retail organisaties met 2500 aangesloten winkels waarvan 135 in Nederland. Hierdoor kan er met scherpe prijzen worden gewerkt, leverbaarheid van het gehele assortiment en als extra service een verzekering tegen verlies van de apparatuur. Zaterdag is er een demodag van Nikon waarbij de bezoeker een deel van het assortiment van deze leverancier zelf uit kan proberen. De wens van veel fotografen om eens met dit soort apparatuur te werken gaat dan in vervulling.

u Open op maandag van 11.00 uur tot 18.00 uur, dinsdag tot en met donderdag van 09.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Telefoonnummer: 0343-592092. Meer info: www.fotovankesteren.nl.

advertentie
advertentie