Leuke herfstactiviteiten Nationaal Park

15 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG - Mensen die op zoek zijn naar leuke activiteiten met de kinderen kunnen volgende week naar het Nationaal park Utrechtse Heuvelrug komen. In de herfstvakantie is Herfsttovenaar Autumnus weer op de Utrechtse Heuvelrug. Van zaterdag 17 oktober t/m zondag 25 oktober kan er elke dag op een andere plek naar het nieuwe avontuur van Autumnus geluisterd worden. Daarna wordt het bos ingegaan voor een leuke doe-activiteit. Alle activiteiten zijn gericht op kinderen, maar ook volwassenen zijn welkom om mee te doen.

Verhalenvertellers nemen de kinderen mee in de avonturen van Autumnus en zijn ontmoeting met Dora Das. Het verhaal wordt verteld op verschillende plekken in het Nationaal Park, zoals het Leersumse Veld, de Heemtuin in Leersum, de Kaapse Bossen en de landgoederen Maarsbergen, Zuylestein en De Reehorst. Een mooie gelegenheid om deze prachtige plekken (opnieuw) te ontdekken.

Na het verhaal is er elke dag een andere activiteit speciaal voor de (klein)kinderen. Er is keus genoeg. Zo is er bijvoorbeeld va een avondwandeling met de boswachter, een bosspelletjestocht of een ontdekkingstocht in de Kaapse Bossen. Maar kinderen kunnen ook een herfstschilderij maken en speuren naar sporen op een landgoed. Op zondag 25 oktober is de laatste activiteit bij de schaapskooi op landgoed Zuylestein in Amerongen.

Info over tijden, locaties en kosten: www.np-utrechtseheuvelrug.nl.

advertentie
advertentie