Proeven en genieten bij Van Vulpen

15 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

Carol wil degene die een nieuwe naam verzint ook in het zonnetje zetten. ,,De winnaar krijgt een leuke attentie en zijn naam wordt bekend gemaakt in de krant.” Tevens heeft De Roo plannen om het pand, dat nu nog gekleurd is in zachtgeel en rode kozijnen heeft, in een nieuw jasje steken. Kortom: er staat nogal wat te veranderen bij de Doornse wijnhandel. Bedoeling is het middensegment wijnen uit te breiden met top wijnen uit diverse landen, waarbij hij zich ook meer wil richten op zakelijke klanten.

DOORN - Carol de Roo van Wijnhandel Van Vulpen in Doorn heeft niet alleen een winkel vol heerlijke wijnen, champagnes en likeuren, ook zijn hoofd zit vol ideeën. De Roo, die vijf jaar geleden de zaak overnam van de in Doorn welbekende Van Vulpen, wil in de loop van 2010 de naam van zijn zaak veranderen. ,,Ik zou het leuk vinden als Doornaars en klanten uit de wijde omtrek met me meedenken over een originele en goede naam.”

door Rose Carry Lokin

Op zondag 1 november houdt De Roo een grote wijnproeverij. Van 14.00 tot 17.00 uur is iedereen welkom in het Maarten Maartenshuis ( SBI Zonheuvel) en staat er een uitgebreide collectie van wijnen op de proeftafel. De entree is vijf euro per persoon. Kaarten voor deze proeverij op idyllische locatie zijn in de winkel van De Roo verkrijgbaar of telefonisch te bestellen.

Wie wil genieten van drinken én eten kan op maandag 23 november naar een proeverij met uitgesproken grappa’s en whisky’s. De proeverij wordt tweemaal op dezelfde dag gehouden. De eerste mogelijkheid is van 15:00 tot 17:00 met aansluitend een driegangen diner. De tweede proeverij is van 18.00 tot 20.00, eveneens met driegangen diner. Per proeverij en diner kunnen dertig personen deelnemen. Kosten: €45,- per persoon, eventueel aan te vullen met een wijnarrangement. Aanmelden kan telefonisch.

Voor, de van oorsprong Amsterdamse, De Roo staat gezelligheid, service en kwaliteit centraal. De afgelopen vijf jaar heeft de slijter genoten van zijn klanten en werk. ,,Als de komende jaran net zo prettig zijn als de aflopen jaren, dan teken ik er voor,” aldus De Roo.

Wijnhandel Van Vulpen krijgt binnenkort een uitbreide website, waar veel informatie te vinden is over wijnen en likeuren. Verwacht wordt dat de site met webshop in december in de lucht is. Klanten kunnen dan online inkopen doen en via ideal betalen.

Wijnhandel Van Vulpen, Amersfoortseweg 27, 3941 EJ Doorn. Tel:0343-412567. Open: di t/m do van 09.00-18.00, vrij van 09.00 tot 20.00 en zat van 09.00-17.00. E-mail: cjderoo@wijn-en-delicatesse.nl. Website: www.wijn-en-delicatesse.nl.

advertentie
advertentie