Resultaat geldt bij Ben van den Broek

15 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

Het is alweer zeven jaar geleden dat het Ben en Rita verhuisden naar de Kerkweg. ,,Een fijne locatie,” vindt Rita. ,,Klanten hebben alle ruimte om voor de deur te parkeren, de zaak biedt veel mogelijkheden, het magazijn is inpandig en de we wonen er zelf ook. Alles onder een dak. Beter kan je het je niet wensen.”

LEERSUM - Goed werk leveren, het vertrouwen van de mensen, en een resultaat dat er mag zijn. Daar gaan Ben en Rita van den Broek voor. Vooral het gevoel van vertrouwen dat klanten in hun stellen geeft de doorslag ,,Niets is mooier om te zien dat eerst opa en oma, daarna de kinderen en nu de kleinkinderen bij ons komen, ” vertellen Rita en Ben in de woninginrichtingzaak aan de Kerkweg in Leersum. door Rose Carry Lokin

Klanten goed adviseren staat voorop bij Ben van den Broek. Regelmatig volgen Rita en Ben dan ook cursussen om van de laatste trends en vernieuwingen op de hoogte te zijn. Onlangs reisden ze nog samen af naar Krommenie om alles aan de weet te komen over de nieuwste toepassingen van vloerverwarming en geïnformeerd te worden over geluidsisolatie. ,,Er is sowieso veel veranderd de laatste jaren,” weet Rita. Had je vroeger één rekje vitrage, één rekje tapijt, en gordijnen van één merk in huis, tegenwoordig is de keuze veel ruimer. Bij Ben van den Broek is dan ook een breed assortiment uit verschillende merken gordijnstoffen, inbetweens, tapijten, laminaat en vinyl. Overigens merkt Rita op dat laminaat erg in trek is, maar dat er ook weer meer vraag is naar tapijt voor zowel de slaapkamers, trap als woonkamer. ,,Dat is toch een tijdje uit geweest. Harde vloeren voerden de boventoon.” Ben en Rita geven ook woninginrichting advies. Regelmatig gaan ze met de klant mee op pad. Ze vergezellen ze naar toonzalen , of lopen samen door hun huis om advies te geven over de mogelijkheden of onmogelijkheden van stoffering, meubels of raambekleding. Meten of nameten doen ze ook altijd. ,,Een paar centimeter te korte gordijnen, of een niet passend tapijt is zonde van het geld en de energie. Het moet gewoon goed zijn,”aldus Rita. Zelf vindt het echtpaar het ook elke keer weer een uitdaging om alles picobello af te leveren.

Wie bij Ben van den Broek de zaak inloopt vindt een keur aan gordijnen, bedtextiel, tapijten en meubelen. Op de eerste etage van het pand aan de Kerkweg staan bedden en relaxstoelen. Ben van den Broek heeft van beide altijd een paar modellen op voorraad. ,,Een bed bestellen kost al snel een paar weken, maar soms heeft een klant gelijk een bed of fauteuil nodig, bijvoorbeeld door verhuizing naar een kleinere woning of voor een student in spé. Wij kunnen daar dan in voorzien.”

Ben van den Broek Woninginrichting, Kerkweg 33.. Tel: 0343-452217. Open: di t/m do van 09.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 18.00. Vrij van 09.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 20.00. Zat van 09.00 tot 16.00. Maa dicht. www.benvandenbroek.nl.

advertentie
advertentie