Persoonlijke aandacht met eigen stijl

8 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

Persoonlijk aandacht staat Bij Willem Everts centraal. Klanten kunnen al hun wensen kenbaar maken. Trend van het moment is bijvoorbeeld de extra kamer die Everts creëert voor zijn klanten. Maar ook het plaatsen van binnenzonwering is mogelijk, of markiezen of horren. Voor de buitenzonwering heeft Everts een ruime keuze uit allerlei soorten materialen, bijvoorbeeld nylon of het zogenaamde sunsilk van Swela. Verheugd is hij ook met de kleurmogelijkheden. ,,Die worden met het jaar uitgebreider. Sunsilk bijvoorbeeld heeft een heel kleurenpallet, welke mooi reflecteert in de zon en ook nog eens goed reinigbaar is.

MAARN - Een extra kamer erbij, wie wil dat nou niet? Willem Everts van Everts Zonweringen uit Maarn kan er voor zorgen. Door een makkelijk bedienbare zonwering, behaaglijke terrasverwarming en sfeervolle verlichting te installeren tovert hij elk terras om in een lekkere leefruimte waar het goed toeven is. Met de draadloze handset kan bovendien de zonwering, de terrasverwarming en de verlichting in een keer worden bediend. Voor wie van gemak en luxe houdt een ideale combinatie.

door Rose Carry Lokin

Willem Everts is in 1997 begonnen met zijn eigen zaak en werkt vanuit huis. In de loop der tijd heeft hij veel ten goede zien veranderen. De handbediening van zonnewering is bijvoorbeeld flink afgenomen. Haast tachting procent van de zonnewering die hij nu plaatst is elektronisch gestuurd. Zeker voor oudere mensen vindt hij dat een voordeel. Ook op het gebied van horren is er veel veranderd. ,,De plisséhordeur is daar een goed voorbeeld van. De deur functioneert probleemloos en zal niet zomaar openschieten,” aldus de zonwering specialist.

Naast advies en installeren houdt Everts zich ook bezig met allerhande reparaties. ,,Denk bijvoorbeeld aan het omzetten van een handbediend zonnescherm in een elektronisch bediende zonnewering. Deze vraag krijg ik tegenwoordig steeds vaker.”

Everts Zonwering geeft zeven jaar garantie op al zijn materialen. ,,Maar ook als na zeven jaar bijvoorbeeld de motor van het zonnescherm kapot gaat wordt hij gewoon gratis gerepareerd.” De persoonlijke benadering is belangrijk voor Everts. ,,En als er een probleem is ga ik er ook gelijk naar toe.”

Everts zonwering is te vinden op de Lindenlaan 26, 3951 XT in Maarn. Tel: 0343-443207. Fax: 0343-444828 e-mail:evertszonwering@hotmail.com. Website: www.evertszonweringen.nl

advertentie
advertentie