Voetbaltechniek jeugd en recreantensport

24 september 2009 om 00:00 Nieuws

Sportpartners organiseert op woensdag 21 oktober van 09.30 tot 16.00 uur op het terrein van SVMM-voetbal de Nederlandse Techniek Kampioenschappen. De voetbaltechniek zoals René Meulensteen, assistent trainer bij Manchester United en mede-oprichter van Sportpartners, die aanleert bij wereldsterren staat model voor de oefeningen tijdens dit grootse voetbalevenement.

MAARN - Met nieuwe activiteiten hoopt SVMM nog meer tegemoet te komen aan de wensen die leven bij de Maarnse bevolking. ‘Jong’ kan in de herfstvakantie deelnemen aan de Nederlandse Techniek Kampioenschappen. En voor ‘oud(er)’ is het recreantenvoetbal van de grond gekomen. ,,Voor degenen die graag nog een potje voetballen, maar niet meer fanatiek aan de competitie willen deelnemen”, aldus Wilfried Bruijnzeels, voorzitter SVMM-Voetbal.

door Monique José Timmermans

Alle jongens en meisjes van 7 tot en met 14 jaar zijn welkom en worden tijdens de dag getraind door trainers die opgeleid zijn door Sportpartners. Daarnaast worden er kleine voetbalpartijtjes gespeeld.

De deelnamekosten zijn €40,- per persoon en daarvoor krijgt men de training met lunch en een bal, voetbalshirt, beeldje, magazine en natuurlijk een diploma. De winnaars worden uitgenodigd om op 1 november naar Sportcentrum Papendal te komen voor de landelijke finales.

u Inschrijven kan via www.sportpartners.nl.

Recreantenvoetbal

Van heel andere orde is het recreantenvoetbal bij SVMM. Sinds kort kunnen voetballiefhebbers (bijna) wekelijks een ongedwongen partijtje voetbal spelen, 7 tegen 7 op een half veld. Om zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid te stellen deel te nemen wordt er in de oneven weken op maandagavond en in de even weken op woensdagavond gespeeld. Verzamelen om 20.15 uur, de wedstrijd start om 20.30 uur. De bedoeling is dat er onderling wordt gespeeld en af en toe tegen een tegenstander van een andere club. Bruijnzeels: ,,SVMM voetbal is blij met deze ontwikkeling omdat er hierdoor nog meer mensen wekelijks op een relaxte wijze kunnen genieten van het voetbal spel.”

Info of aanmelden: Jan-Theo Overbeek (jan-theo.overbeek@kpnplanet.nl) of Bart Schure (06-33803372).

advertentie
advertentie